ΓΔ: 2314.88 -0.85% Τζίρος: 390.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:36
businessdaily-efood
Φωτο: efood

Πάνω από 2.6 εκατ. οι ενεργοί χρήστες το α' εξάμηνο του 2024 στην efood

Το efood είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, ενσωματώνοντας στις επιλογές προς τους καταναλωτές του περισσότερα από 21.000 καταστήματα σε 100 πόλεις.

Με τον αριθμό των ενεργών χρηστών να αναμένεται να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια το επόμενο διάστημα, το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, συνεχίζει να αποτελεί μια από τις κορυφαίες online πλατφόρμες στη χώρα.

Συγκεκριμένα, για το πρώτο εξάμηνο του 2024 (μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2024 και 30ης Ιουνίου 2024), ο μέσος αριθμός των μοναδικών χρηστών του efood, ανέρχεται σε 2.684.558, οι οποίοι πραγματοποίησαν μία ή περισσότερες παραγγελίες, μέσα από την πλατφόρμα.

Το efood είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, ενσωματώνοντας στις επιλογές προς τους καταναλωτές του περισσότερα από 21.000 καταστήματα σε 100 πόλεις, με 10.000 από αυτά, να επιλέγουν τον στόλο του efood για τη διανομή των προϊόντων τους. Παράλληλα, αναπτύσσει τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα super markets στην ελληνική αγορά, αποτελώντας πλέον τη #1 επιλογή online supermarket για τους καταναλωτές.

To efood απασχολεί σήμερα περισσότερους από 5000 ανθρώπους, γεγονός που το καθιστά ανάμεσα στους σημαντικότερους εργοδότες στην ελληνική αγορά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Μάρτιο η Διεθνής Έκθεση Βιομηχανικής Τεχνολογίας, Hannover Messe

Η έκθεση θα εστιάσει εκτός των άλλων σε προηγμένες λύσεις για θέματα όπως η εφαρμογή ψηφιακών τεχνολογιών και αυτοματισμού στη διαδικασία παραγωγής, τα ψηφιακά οικοσυστήματα, η ενεργειακή απόδοση και η βιωσιμότητα.
Άδειο δικαστήριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προαναγγέλθηκε η ίδρυση Παρατηρητηρίου Δικαιοσύνης στην Ελλάδα

Σκοπός του νέου, ανεξάρτητου, φορέα, ο οποίος θα λειτουργεί έξω από κάθε μορφής πολιτικές επιρροές, είναι η παρατήρηση, ανάλυση και καταγραφή, με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο, της απονομής της Δικαιοσύνης.
Νικήτας Κακλαμάνης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θερμά συλλυπητήρια Κακλαμάνη για τον θάνατο του Λευτέρη Κωνσταντινίδη

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρη Κωνσταντινίδη, τονίζοντας τη σημαντική πολιτική και ακαδημαϊκή του προσφορά.
Πλημμυρισμένος δρόμος Ποταμιά
ΔΙΕΘΝΗ

Σε 13 χρόνια μειώθηκαν σημαντικά οι φυσικοί ποταμοί στα Βαλκάνια

Τα τελευταία 13 χρόνια, τα Βαλκάνια έχουν χάσει 2.450 χλμ. ελεύθερης ροής ποταμών, με μείωση 7% των φυσικών διαδρομών, σύμφωνα με μελέτη Riverwatch-EuroNatur που καλύπτει 83.824 χλμ. σε 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.