ΓΔ: 2160.8 4.16% Τζίρος: 472.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

Ella Resorts: Διαρκής επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό ενόψει νέας σεζόν

Τα Ella Resorts, απασχολώντας συνολικά 1.192 εργαζόμενους το 2023, συνεχίζουν με προσήλωση και την τρέχουσα σεζόν τη στελέχωση με προσωπικό, υφιστάμενων, αλλά και νέων ειδικοτήτων, στις μονάδες τους σε Ρόδο και Κέρκυρα.

Η διαρκής επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και η στήριξη των εργαζομένων στις ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Ella Resorts, αποτελούν σταθερή προτεραιότητα και δέσμευση για την εταιρεία, ενόψει και της νέας τουριστικής σεζόν.

Τα Ella Resorts, απασχολώντας συνολικά 1.192 εργαζόμενους το 2023, συνεχίζουν με προσήλωση και την τρέχουσα σεζόν τη στελέχωση με προσωπικό, υφιστάμενων, αλλά και νέων ειδικοτήτων, στις μονάδες τους σε Ρόδο και Κέρκυρα, με στόχο να διατηρήσουν τις τουριστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Εντός του 2024, τα Ella Resorts προχωρούν στην πλήρη ανακαίνιση και ένταξη δύο νέων Lifestyle Beach Resorts σε Κρήτη και Κέρκυρα, 360 και 351 δωματίων αντίστοιχα, διευρύνοντας την παρουσία τους στην Ελλάδα, και παράλληλα λανσάροντας νέα ξενοδοχειακά προϊόντα, βάση του στρατηγικού προγραμματισμού τους.

Στην Κέρκυρα, όπου ο Όμιλος διαχειρίζεται συνολικά 4 ξενοδοχειακές μονάδες, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την πλήρη ανακαίνιση του πρώην La Grotta Verde, προκειμένου να ανοίξει τις πόρτες του, ως ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχειακό adults-only concept.

Με την αναστολή της λειτουργίας του ξενοδοχείου για την τρέχουσα σεζόν, όσο συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης, η Διοίκηση των Ella Resorts, αντιλαμβανόμενη την αγωνία και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των εργαζομένων, ανέλαβε να διασφαλίσει πλήρως τις θέσεις εργασίας και τα εργασιακά τους δικαιώματα, φροντίζοντας παράλληλα να διατηρήσουν το εισόδημά τους.

Συγκεκριμένα, για τους εργαζομένους του πρώην La Grotta Verde:

  • Εξασφαλίζει την εργασία τους στα λοιπά ξενοδοχεία του Ομίλου στην Κέρκυρα, με τους εργαζόμενους να διατηρούν την ίδια ειδικότητα, καθώς και τις ίδιες απολαβές.
  • Αναγνωρίζει το σύνολο των δικαιωμάτων τους και διασφαλίζει την επαναπρόσληψή τους στο καινούριο ξενοδοχείο, μετά την ανακαίνισή του, ανεξαρτήτως από το εάν θα αποδεχθούν να απασχοληθούν σε άλλο ξενοδοχείο του Ομίλου τη φετινή σεζόν.

Με τις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και ενέργειες, τα Ella Resorts αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά έμπρακτα, σε απόλυτη ευθυγράμμιση με την εταιρική αποστολή τους, την απαρέγκλιτη δέσμευσή τους να επενδύουν διαρκώς στους ανθρώπους τους, αλλά και να στηρίζουν σταθερά τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάρκα με μετανάστες στο Αιγαίο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση να μη δικαιολογεί τα ναυάγια ως τυχαία

Η Νέα Αριστερά καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη τραγωδία προσφύγων σε ναυάγια, και κατηγορεί την κυβέρνηση για πολιτικές αποτροπής αντί διάσωσης. Ζητά άμεση, πλήρη διερεύνηση στα πρόσφατα ναυάγια Χίου και Κρήτης και απόδοση ευθυνών.
Σταύρος Παπασταύρου στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υδρογονάνθρακες: Οφέλη και ισχυρές ενδείξεις για αποθέματα

Ο Σταύρος Παπασταύρου τόνισε τη σημασία των νέων συμφωνιών για έρευνες υδρογονανθράκων και την ανάγκη ενεργειακού ρεαλισμού. Ο Γιάννης Μανιάτης επέκρινε καθυστερήσεις και υπογράμμισε τα πιθανά οφέλη για τη χώρα από τα αποθέματα.
Παροικιά Πάρος θάλασσα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΟΤ Λονδίνου: «Διακοπές με θετικό αντίκτυπο» και προβολή βιώσιμης Ελλάδας

Η ζήτηση για διακοπές με θετικό αντίκτυπο αυξάνεται, ειδικά στη Βρετανία, όπου νέοι ταξιδιώτες επιλέγουν βιώσιμες εταιρείες ή προορισμούς. Ο ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας συμμετείχε στη δράση TTG Sustainable Travel Heroes 2026 στο Λονδίνο.
Χρήστος Δήμας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμας: Διαγωνισμός για συστήματα αεροναυτιλίας στο νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Ο ΔΑΗΚ προκήρυξε τον διαγωνισμό για τα συστήματα αεροναυτιλίας του νέου αεροδρομίου Ηρακλείου κρίσιμο βήμα για την πιστοποίηση και την έγκαιρη λειτουργία της νέας υποδομής σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρίστο Δήμα.
Εσωτερικό αεροδρομίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aegean: Απευθείας πτήσεις φέτος από Κων/πολη σε Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονο

Η Aegean Airlines ξεκινά φέτος απευθείας πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Κρήτη από Φεβρουάριο, ενώ σύντομα προστίθενται Σαντορίνη και Μύκονος, ενισχύοντας τη σύνδεση Ελλάδας-Τουρκίας και παρατείνοντας την τουριστική περίοδο.