ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00

Η Ελ. Μελέτη και ο Γ. Λιανός μας καλούν να μοιραστούμε τη μαγεία

Με τρία πολύ απλά βήματα, μέσα από τα Ευχοστολίδια  του ΟΠΑΠ, μπορούμε να δώσουμε ζωή σε χιλιάδες παιδικές ευχές που έχουν πάρει τη μορφή ζωγραφιάς και να σκορπίσουμε έτσι τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι μας μπορούμε να αναλάβουμε τον ρόλο του Άι Βασίλη και να κάνουμε πραγματικότητα την ευχή κάποιου παιδιού που έχει ανάγκη. Με τρία πολύ απλά βήματα, μέσα από τα Ευχοστολίδια  του ΟΠΑΠ, μπορούμε να δώσουμε ζωή σε χιλιάδες παιδικές ευχές που έχουν πάρει τη μορφή ζωγραφιάς και να σκορπίσουμε έτσι τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Λιανός, οι οποίοι υποστηρίζουν την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια, έστειλαν ήδη τα δικά τους δώρα σε παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Μας καλούν όλους, μάλιστα, να πάρουμε με τη σειρά μας μέρος σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη αλυσίδα αγάπης, πολλαπλασιάζοντας τις παιδικές ευχές που θα γίνουν πραγματικότητα.

Δείτε το μήνυμα που στέλνουν:

https://youtu.be/iP9jRA9rCgg

 

https://youtu.be/Qvc2C92WAmc

 

Πώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε παιδικές ευχές

Η δράση Ευχοστολίδια υλοποιείται για ένατη χρονιά από τον ΟΠΑΠ, με στόχο να κάνει ξεχωριστά τα Χριστούγεννα των παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε μέσω του διαδικτύου. Για να βρούμε τις ζωγραφιές – ευχές των παιδιών, χρειάζεται απλώς να επισκεφθούμε το www.opapcsr.gr ή να  κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό τηλέφωνο ή το tablet μας.

Στη συνέχεια, για να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες ευχές, ακολουθούμε τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά - ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή, μέσω των συνεργαζόμενων  e-shops των καταστημάτων Μουστάκας, Zakcret, Energiers και των εκδόσεων Ψυχογιός
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο και συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στα ειδικά πεδία, αν επιθυμούμε να λάβουμε την πραγματική ζωγραφιά του παιδιού, για να θυμόμαστε τη σημαντική μας προσφορά

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.