ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00

ΟΠΑΠ Game Time: Οι ημιτελικοί του Μουντιάλ με τον Δημ. Παπαδόπουλο

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μιλάει για τους αγώνες Αργεντινή - Κροατία και Γαλλία - Μαρόκο.

Οι δύο ημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου διεξάγονται σήμερα και αύριο κρίνουν τα 2 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Η 9η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time, αφιερωμένη στο κορυφαίο τουρνουά, φιλοξενεί έναν ακόμα από τους πρωταγωνιστές του Euro 2004, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. 

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μιλάει για το αποψινό παιχνίδι (21:00) της Αργεντινής με την Κροατία και τον ρόλο που θα παίξει ο Λιονέλ Μέσι στην έκβασή του.

Για τον αυριανό ημιτελικό της Γαλλίας με το Μαρόκο προειδοποιεί ότι η μεγάλη έκπληξη της εφετινής διοργάνωσης δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.

Αναφέρει ακόμα ποια εθνική ομάδα πιστεύει ότι θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.  

Δείτε το βίντεο:

 

https://youtu.be/UXg2-TeFEzA

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.