ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
opap mundial usaengland thessaloniki

Ο αγώνας Αγγλία-ΗΠΑ όπως τον έζησαν φίλαθλοι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Στη βραδιά μπάλας που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ στη Σταυρούπολη, εκτός από το Πάμε Στοίχημα, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και η εφαρμογή ΟPAP Store App, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παίζει όταν βρίσκεται εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ.

Στα χρώματα της Αγγλίας και των ΗΠΑ ντύθηκαν, χθες, τα καταστήματα ΟΠΑΠ και υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιρόφιλους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα τον δύο Εθνικών Ομάδων. Όσοι βρέθηκαν στη football night, που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ επί της οδού Ναυάρχου Βότση 33, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, συνδύασαν την ποδοσφαιρική δράση με τη διασκέδαση. Παρακολούθησαν το ματς σε γιγαντοοθόνη, δοκίμασαν τις ποδοσφαιρικές ικανότητές τους στο Mundialito και απόλαυσαν εκπλήξεις και γευστικά σνακ από την Αγγλία και τις ΗΠΑ. Επιπλέον, το Πάμε Στοίχημα έδωσε την ευκαιρία στους πελάτες του καταστήματος να συμμετάσχουν σε κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο, το οποίο κέρδισε ένας τυχερός.

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/KY-86EDmkZM

OPAP Store App και MundoBall για ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα 

Στη βραδιά μπάλας που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ στη Σταυρούπολη, εκτός από το Πάμε Στοίχημα, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και η εφαρμογή ΟPAP Store App, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παίζει όταν βρίσκεται εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ. Στο OPAP Store App είναι διαθέσιμο και το MundoΒall, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων από το Πάμε Στοίχημα, που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να διεκδικήσουν ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.