ΓΔ: 2219.32 0.59% Τζίρος: 268.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
Μπάλα ποδοσφαίρου στο γήπεδο με φώτα στο βάθος, ιδανική για ειδήσεις αθλητισμού.

Αγγλία και Ολλανδία μπαίνουν σήμερα στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα με το World Challenge στο Pamestoixima.gr

Δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αγγλία και η Ολλανδία, δίνουν σήμερα τους πρώτους αγώνες τους στη διοργάνωση.

Στις 15:00 αρχίζει ο αγώνας της Αγγλίας με το Ιράν για τον 2ο όμιλο. Ακολουθεί στις 18:00 το παιχνίδι της Σενεγάλης με την Ολλανδία για τον 1ο όμιλο. Η βραδιά κλείνει, στις 21:00 με το ματς του 2ου ομίλου, ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ουαλία.

Προβάδισμα για τη νίκη έχουν η Αγγλία και η Ολλανδία. Κρίσιμο στη μάχη για την πρόκριση είναι το παιχνίδι ΗΠΑ-Ουαλία. Το αποτέλεσμά του μπορεί να κρίνει τη 2η θέση, σ’ έναν όμιλο όπου φαβορί για την 1η είναι η Αγγλία.

World Challenge με καθημερινές προσφορές* και μοναδικά έπαθλα

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Μοναδικά έπαθλα περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr. Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση σε περιμένει στο World Challenge.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και στα 3 σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους, καθώς και την προωθητική ενέργεια «Money Back»*.

Ενισχυμένες αποδόσεις για 15 ειδικά στοιχήματα

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται και τα ακόλουθα 15 ειδικά στοιχήματα:

  • Αγγλία-Ιράν: Να πετύχει 2+ γκολ ο Χάρι Κέιν– Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με κεφαλιά.
  • Σενεγάλη-Ολλανδία: Να πετύχει το 1ο γκολ ο Κόντι Χάπκο – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Σκορ πολλαπλών επιλογών 1-2, 1-3 ή 1-4 – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με φάουλ.
  • ΗΠΑ-Ουαλία: Να σκοράρει ο Γκάρεθ Μπέιλ– Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με πέναλτι – Ημίχρονο ισοπαλία/Τελικό Ουαλία & Over 2,5 γκολ.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.