ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:26:17
Ποδοσφαιρική μπάλα στο δίχτυ
Μια ποδοσφαιρική μπάλα καταλήγει στα δίχτυα κατά τη διάρκεια αγώνα.

Μεγάλα παιχνίδια στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης

Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα». Διεξάγονται και οι αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπένφικα-Λίβερπουλ.

Η προημιτελική φάση των Κυπέλλων Ευρώπης ξεκινάει αυτή την εβδομάδα με πολλές δυνατές αναμετρήσεις.

Στο Champions League διεξάγονται σήμερα (22:00) οι αγώνες Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπένφικα-Λίβερπουλ και αύριο (22:00) τα παιχνίδια Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης.

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα για κάθε αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ το ντέρμπι του Champions League Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα». 

Πρώτο βήμα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ στη Μασσαλία

Την Πέμπτη γίνονται οι πρώτοι προημιτελικοί αγώνες στο Europa League και το Conference League.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φύγει αήττητος από τη Μασσαλία (22:00) στην πρώτη αναμέτρησή του με τη Μαρσέιγ για να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα παιχνίδια του Champions League, του Europa League και του Conference League.  

Ειδικά στοιχήματα για πρόκριση, σκόρερ, γκολ και κόρνερ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτελέσματα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, το σύνολο των κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης.

Μακροχρόνια στοιχήματα για τον νικητή και το ζευγάρι τελικού

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα για τον νικητή και το ζευγάρι τελικού του Champions League, του Europa League και του Conference League.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν  τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.