ΓΔ: 2230.31 0.50% Τζίρος: 102.77 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:03:43
Φωτο: ΟΠΑΠ

ΣΚΡΑΤΣ: Βρέθηκε «Xρυσή Πυραμίδα» στη Μυτιλήνη

Πώς ο τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 500.000 ευρώ

Έναν ακόμα μεγάλο νικητή ανέδειξε το ΣΚΡΑΤΣ, το οποίο συνεχίζει να μοιράζει καθημερινά στους παίκτες ένα μεγάλο φάσμα επάθλων, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Αυτή τη φορά, ένας τυχερός παίκτης στη Μυτιλήνη κέρδισε 500.000 ευρώ στο παιχνίδι «Χρύση Πυραμίδα».

Σύμφωνα με την κα. Μαρία Κούμπα, συνιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο κέντρο της πόλης μαζί με τον αδερφό της Ραφαήλ Κούμπα, «ο τυχερός πελάτης μας είχε αγοράσει μια πεντάδα λαχνών «Χρυσή Πυραμίδα» του ΣΚΡΑΤΣ. Σκρατσάροντας τον τελευταίο λαχνό συνειδητοποίησε ότι κερδίζει το μεγάλο έπαθλο των 500.000 ευρώ».

Το σερί των επιτυχιών στο κατάστημα της κας Κούμπα ξεκίνησε, όμως, πριν από λίγους μήνες. Ένας άλλος τυχερός παίκτης είχε μαντέψει σωστά πέντε αριθμούς στο ΤΖΟΚΕΡ, κερδίζοντας το ποσό των 100.000 ευρώ.

Κέρδη εκατομμυρίων ευρώ κάθε εβδομάδα

Το ΣΚΡΑΤΣ μοιράζει καθημερινά κέρδη σε χιλιάδες τυχερούς παίκτες. Από τις 7 έως και τις 13 Φεβρουαρίου 2022, τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.094.565 ευρώ.

Ανάμεσα στους νικητές ήταν δύο τυχεροί παίκτες σε Κέρκυρα και Αττική, οι οποίοι κέρδισαν έπαθλα των 10.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.
Χρίστος Δήμας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις που δεν έσωσαν το FIR Aθηνών, τα deals στα τρόφιμα και το ΧΑ

Οι επενδύσεις των 300 εκατ. για τον εκσυγχρονισμό της YΠΑ, η «ασφάλεια» του Χρ. Δήμα, έρχονται νέα deals σε τρόφιμα και σούπερ μάρκετ, γιατί θα πληρώσουμε ακριβότερα το ρεύμα το 2026 και το ανοδικό ξέσπασμα στο ΧΑ.