ΓΔ: 2247.69 1.28% Τζίρος: 314.97 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:19:43
katastima
Ο κ. Σάκης Δεμερτζής, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Σαλαμίνα. Πηγή: ΟΠΑΠ

O παλμός του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Πολλές στοιχηματικές επιλογές και ειδικά στοιχήματα.

Ντέρμπι κορυφής μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού περιλαμβάνει η 10η αγωνιστική της Super League. To ποδοσφαιρικό θερμόμετρο είναι στα ύψη και οι προβλέψεις για το μεγάλο παιχνίδι έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τον κ. Σάκη Δεμερτζή, ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στη Σαλαμίνα, «όταν υπάρχει ντέρμπι στην Super League, οι συζητήσεις στο κατάστημά μας φουντώνουν. Τώρα παίζουν οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο».

«Φυσικά, το Πάμε Στοίχημα έχει την τιμητική του. Οι τακτικοί μας πελάτες, αλλά και πιο περιστασιακοί παίκτες, δοκιμάζουν την τύχη τους στα στοιχήματα για τον αγώνα και η κίνηση αυξάνεται. Εμείς προσπαθούμε να τους εξυπηρετούμε με ασφάλεια, τηρώντας πάντα τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό», σχολιάζει ο κ. Δεμερτζής.

Τι προσφέρει το Πάμε Στοίχημα

Όπως εξηγεί ο κ. Δεμερτζής, «σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια της αγωνιστικής σε Ελλάδα και Ευρώπη, έτσι και στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές και ειδικά στοιχήματα, όπως: τελικό αποτέλεσμα & Over/Under, τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, παίκτης που θα σκοράρει πρώτος/τελευταίος, σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, παίκτης που θα σκοράρει & θα κερδίσει η ομάδα του, παίκτης που θα σκοράρει 2+ γκολ, παίκτης που θα δεχτεί κάρτα, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή Over 2,5/3,5 γκολ, νικητής κόρνερ, σύνολο κόρνερ, ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο/τελευταίο κόρνερ, στοίχημα χωρίς ισοπαλία, νίκη με μηδέν παθητικό, πολλαπλά σκορ κ.ά.». 

«Επιπλέον, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για το σύνολο κάθε αγωνιστικής της Super League. Oι παίκτες μπορούν να ποντάρουν στη 10η αγωνιστική στα Over/Under συνολικά γκολ, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 0,5 γκολ, την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στα ζευγάρια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, Ολυμπιακός-Άρης, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Άρης, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Άρης και Παναθηναϊκός-Άρης», προσθέτει ο κ. Δεμερτζής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Κέρδη άνω των 28 εκατ. ευρώ στο Πάμε Στοίχημα από 6 έως 12 Ιανουαρίου

Πάνω από 28 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ την εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου. Ο μεγαλύτερος νικητής κέρδισε 122.936,20 ευρώ σε κατάστημα στην Καλλιθέα με επιλογές ισοπαλίας σε έξι αγών
Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.