ΓΔ: 2247.69 1.28% Τζίρος: 314.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Πηγή: ΟΠΑΠ

Ντάριλ Μέικον στο ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕΤ: «Ενωμένοι θα αλλάξουμε την κατάσταση»

Ο Αμερικανός γκαρντ αναλύει τα παιχνίδια Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ούνικς Καζάν και Ζενίτ-Ολυμπιακός για την Euroleague.

Τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ντάριλ Μέικον, φιλοξενεί η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ ενόψει της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που είναι στην 3η θέση της Euroleague ως προς τον μέσο όρο πόντων, αναλύει τον αγώνα του «εξάστερου» με την Ούνικς Καζάν και δηλώνει αισιόδοξος για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21:00). «Όλοι έχουν αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν μείνουμε μαζί ενωμένοι ως ομάδα τότε όλα θα πάνε καλά και θα αλλάξουμε την κατάσταση πολύ γρήγορα».  Ο Ντάριλ Μέικον απαντάει στο τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να βελτιώσει τα αποτελέσματά του, μιλάει για την προσαρμογή του στην Euroleague, ενώ στέκεται και στη σημαντικότητα της παρουσίας των οπαδών της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες. 

Αναφερόμενος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, δηλώνει ότι περιμένει να δει έναν πολύ καλό αγώνα με την Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης στη Ρωσία (Παρασκευή, στις 19:00). «Η Ζενίτ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ο Ολυμπιακός επίσης μια πολύ καλή ομάδα. Στο μπάσκετ, όμως, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει».

https://youtu.be/0NfeWgfakoU

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Κέρδη άνω των 28 εκατ. ευρώ στο Πάμε Στοίχημα από 6 έως 12 Ιανουαρίου

Πάνω από 28 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ την εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου. Ο μεγαλύτερος νικητής κέρδισε 122.936,20 ευρώ σε κατάστημα στην Καλλιθέα με επιλογές ισοπαλίας σε έξι αγών
Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.