ΓΔ: 2243.27 -0.20% Τζίρος: 37.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:22:41

Επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με πολλά μεγάλα παιχνίδια

Οι προσφορές του Pamestoixima.gr στη Super League, την Premier League, την Bundesliga και τη La Liga.

Οι εθνικές ομάδες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στις 3 πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τη δράση αναλαμβάνουν και πάλι οι σύλλογοι. Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν με δυνατά παιχνίδια.

Ξεχωρίζουν η μάχη κορυφής της Bundesliga Λειψία-Μπάγερν (Σάββατο, 19:30), η αναμέτρηση της Premier League Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο, 19:30) και οι 3 αγώνες των play off της Super League, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Κυριακή, 15:00), Άρης-Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή, 17:15) και ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Κυριακή, 19:30).

Όλοι αυτοί οι αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους. Με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους παίζονται στο Pamestoixima.gr και τα παιχνίδια της La Liga, Λεβάντε-Ουέσκα (Παρασκευή, 22:00) και της Premier League, Γουλβς-Γουέστ Χαμ (Δευτέρα, 22:15).

Στους τρεις αγώνες των play off  της Super League, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Άρης-Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ-Ολυμπιακός, το Pamestoixima.gr προσφέρει και το «Money Back» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Οι σημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr

Στο σημερινό πρόγραμμα παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr ο αγώνας της Β’ Ισπανίας, Μαγιόρκα-Λεβάντε (20:00), στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι προσφέρονται με ενισχυμένη απόδοση και τα πολλαπλά σκορ 2-1, 1-1 και 1-2.

Ενισχυμένη απόδοση έχει και η τριάδα του Pamestoixima.gr με τα Over 2,5 γκολ στον αγώνα Μαγιόρκα-Λεγκανές, το Goal στο παιχνίδι Λας Πάλμας-Λούγκο και τα Over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης Σαραγόσα-Καρταγένα.

Με το Μιλάνο απόψε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Στην Euroleague απόψε (21:00) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει το Μιλάνο, στο ΟΑΚΑ και το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και τις ειδικές αγορές Cross Sports, τα υποθετικά στοιχήματα που συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ. Σήμερα μπορείτε να ποντάρετε αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά γκολ στον αγώνα της Β’ Ισπανίας, Λας Πάλμας-Λούγκο ή τα συνολικά εύστοχα τρίποντα του Μάριο Χεζόνια στον αγώνα της Euroleague, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μιλάνο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Κέρδη άνω των 28 εκατ. ευρώ στο Πάμε Στοίχημα από 6 έως 12 Ιανουαρίου

Πάνω από 28 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ την εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου. Ο μεγαλύτερος νικητής κέρδισε 122.936,20 ευρώ σε κατάστημα στην Καλλιθέα με επιλογές ισοπαλίας σε έξι αγών
Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.