ΓΔ: 2242.94 -0.21% Τζίρος: 132.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:05:41
Φωτο: ΟΠΑΠ

Ο Καρλίτος αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Τι λέει ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού για τον Λάζλο Μπόλονι και τον μεγάλο στόχο του

H Super League επιστρέφει με το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων. Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού Καρλίτος, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, μιλάει για την πρώτη του συμμετοχή σε ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Πιστεύω στη νίκη. Δεν σκέφτομαι το γκολ αλλά μόνο το πώς θα κερδίσουμε» δηλώνει στον ΟΠΑΠ ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι του Σαββάτου (19:30), στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό.

Πόσο δύσκολο είναι να παίζεις μπάλα στην εποχή του κορωνοϊού; Τι έφταιξε για το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα; Άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας ο Λάζλο Μπόλονι; Ποιος είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού και ποιος ο προσωπικός του στόχος;

https://www.youtube.com/watch?v=9j-tgI_EBaA&feature=youtu.be

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Κέρδη άνω των 28 εκατ. ευρώ στο Πάμε Στοίχημα από 6 έως 12 Ιανουαρίου

Πάνω από 28 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ την εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου. Ο μεγαλύτερος νικητής κέρδισε 122.936,20 ευρώ σε κατάστημα στην Καλλιθέα με επιλογές ισοπαλίας σε έξι αγών
Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.