ΓΔ: 2242.55 -0.23% Τζίρος: 131.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:03:41

Φιλικό με την Κύπρο η Εθνική Ομάδα πριν το Nations League

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr το παιχνίδι Ελλάδα-Κύπρος στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Η Εθνική Ομάδα ετοιμάζεται για τα δύο τελευταία παιχνίδια της στο Nations League, στα οποία θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία. Χρειάζεται δύο νίκες, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στη Μολδαβία και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σλοβενία, για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Τζον Φαν’τ Σχιπ θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές, εν όψει των αγώνων του Nations League, στο σημερινό φιλικό με την Κύπρο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 16:45 στη Ριζούπολη. 

Ο αγώνας Ελλάδα-Κύπρος προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Με 0% γκανιότα Ολλανδία-Ισπανία και Βέλγιο-Ελβετία

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων. Εκτός από τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο, το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στο ντέρμπι Ολλανδία-Ισπανία (21:45) και στην αναμέτρηση Βέλγιο-Ελβετία (21:45), στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Για όλες τις αναμετρήσεις των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Τριάδα με ενισχυμένη απόδοση από το Pamestoixima.gr

Η προσφορά της ημέρας από το Pamestoixima.gr είναι για τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια. Η τριάδα με ενισχυμένη απόδοση είναι:

·Γερμανία-Τσεχία (21:45): Γερμανία Over 2,5 γκολ.

·Πολωνία-Ουκρανία (21:45): Νίκη Πολωνίας και να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.

·Γαλλία-Φινλανδία (21:45): Γαλλία Over 2,5 γκολ.

Με ανανεωμένη πλατφόρμα, γρήγορες αναλήψεις και εύκολη διαδικασία ταυτοποίησης, το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα στους παίκτες το «Βoost Νίκης», το «Παρά 1» και ενισχυμένες αποδόσεις στα μεγαλύτερα παιχνίδια.

Μετά το Android App τώρα οι χρήστες iOS μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό και το τάμπλετ τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Κέρδη άνω των 28 εκατ. ευρώ στο Πάμε Στοίχημα από 6 έως 12 Ιανουαρίου

Πάνω από 28 εκατ. ευρώ σε κέρδη μοίρασε το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ την εβδομάδα 6-12 Ιανουαρίου. Ο μεγαλύτερος νικητής κέρδισε 122.936,20 ευρώ σε κατάστημα στην Καλλιθέα με επιλογές ισοπαλίας σε έξι αγών
Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο... «θεσμικός» Δένδιας, η πλατφόρμα ανακοπής πλειστηριασμών και η Snappi

Ο Δενδιας λύνει ολα τα προβήματα που δεν μπορεί να λύσει η κυβέρνηση, γιατί καθυστερεί η νέα πλατφρόρμα για ανακοπές πλειστηριασμών, η κρίσιμη ημέρα για ΟΠΑΠ και γιατί η ΤΙΤΑΝ θα προχωρήσει σε νέες εξαγορές.
Νέα εποχή Pamestoixima
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΟΠΑΠ: Πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη από το Πάμε Στοίχημα τον Δεκέμβριο

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μοίρασε πάνω από 110 εκατ. ευρώ κέρδη τον Δεκέμβριο 2025. Την εβδομάδα 30/12-5/1 τα κέρδη ξεπέρασαν τα 20 εκατ., με κορυφαίο νικητή στο Ρέθυμνο που κέρδισε 58.781,25 ευρώ.
Μαρία Καρυστιανού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η Καρυστιανού, το μήνυμα Karras (ΟΠΑΠ) και η «κόντρα» Πειραιώς - Alpha

Καθησυχαστικός στους μετόχους του ΟΠΑΠ ο Jan Karas. η «μάχη» για την κεφαλαιοποίηση Alpha Bank - Πειραιώς, κυνηγώντας τον Βαρουφάκη για το χόρτο, η Καρυστιανού, η αριστερή... πολυκατοικία και ο Κ. Μητσοτάκης.
Κίμπερλυ Γκίλφοϊλ
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα σχόλια Γκίλφοϊλ, η κρίσιμη ΓΣ του ΟΠΑΠ και o Κ. Μητσοτάκης

Οι ξεχασμένες ειρωνείες της K, Γκίλφοϊλ, η κόντρα στο ρεύμα δήλωση Μητσοτάκη, η Γερμανία ομολογεί ότι δέχεται υβριδικές επιθέσεις από Ρωσία, κρίσιμη ΓΣ για το μέλλον του ΟΠΑΠ και ποιες χώρες διεκδικούν τη θέση του Αντιπροέδρου στην ΕΚΤ.