ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
ΟΠΑΠ
Φώτο: ΟΠΑΠ Game Time

Πλατανιώτη στο Game Time: Ντέρμπι αιωνίων και τις μουσικές της πισίνας

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Το ντουέτο με τον Λευτέρη Πετρούνια και η πατητή στον Έρλινγκ Χάαλαντ

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της καλλιτεχνικής κολύμβησης μιλά για το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, το «μυτάκι» και τις μουσικές της πισίνας

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη αφήνει για λίγο την ολυμπιακή πισίνα και φιλοξενείται στο στούντιο στο ΟΠΑΠ Game Time. Με μια σπουδαία καριέρα, που περιλαμβάνει συμμετοχές σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες και σπουδαίες διακρίσεις σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα του σόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου το 2024, μιλάει για το μεγάλο ντέρμπι Super League, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που διεξάγεται την Κυριακή (21:00) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να κάνει ντουέτο με τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και ... πατητή στον Έρλινγκ Χάαλαντ και λέει το «μεγάλο ναι» στο challenge της Χριστίνας Βραχάλη κάνοντας φιγούρες σε κομμάτια κλασικής, ραπ και λαϊκής μουσικής.

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο:

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Jan Karas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Ρεκόρ εσόδων το 2025 και συνολική διανομή 1,30 ευρώ ανά μετοχή

Ο ΟΠΑΠ έκλεισε το 2025 με ρεκόρ στα έσοδα από παιχνίδια, πάνω από 2,4 δισ. ευρώ. Η διοίκηση έδειξε ως οδηγούς το ΤΖΟΚΕΡ, το iGaming και τα VLTs. Η συνολική διανομή προς μετόχους φτάνει τα 1,30 ευρώ/μετοχή.
Allwyn-Ελλάδα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Έσοδα-ρεκόρ 2,41 δισ. το 2025, άνοδος κόστους και στήριξη από online

Ο ΟΠΑΠ έκλεισε το 2025 με καθαρά έσοδα προ εισφορών, 2,41 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 4,9%, καθώς ενισχύθηκαν τόσο οι ψηφιακές δραστηριότητες όσο και η επίγεια παρουσία μέσω του δικτύου καταστημάτων.
Χρηματιστήριο και νομίσματα
ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ: Πιέσεις στις τράπεζες και στηρίγματα από επιλεγμένα blue chips

Η χρηματιστηριακή αγορά υποχωρεί ελαφρώς, περιορίζοντας τις αρχικές απώλειες. Υπεραποδίδουν οι μετοχές Viohalco, Elvalhalcor και ΟΤΕ, ενώ πιέζονται οι τράπεζες και ο ΟΠΑΠ. Ο τζίρος φτάνει τα 190,35 εκατ. ευρώ.