ΓΔ: 2639.56 -1.13% Τζίρος: 366.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:29:40
xrysoryxeio
Shutterstock

Νεκρός ένας εργάτης ορυχείου στην Πολωνία μετά από υπόγειο σεισμό

Εκπρόσωπος του ομίλου ορυχείων Polish Mining Group, δήλωσε ότι πέντε εργάτες ορυχείου ανασύρθηκαν στην επιφάνεια του εδάφους, τραυματισμένοι, αλλά διατηρώντας τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ένας εργάτης ορυχείου έχασε τη ζωή του και πέντε άλλοι τραυματίστηκαν μετά από μία υπόγεια σεισμική δόνηση που έγινε σήμερα σε ένα ορυχείο στην περιοχή Bielszowice που βρίσκεται στα νότια της Πολωνίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων PAP. Ένας εκπρόσωπος του ομίλου ορυχείων Polish Mining Group τον οποίο επικαλέστηκε το PAP δήλωσε ότι πέντε εργάτες ορυχείου ανασύρθηκαν στην επιφάνεια του εδάφους, τραυματισμένοι, αλλά διατηρώντας τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

«Ένας εργάτης βρίσκεται εντός του ορυχείου. Τον προσέγγισαν διασώστες και ένας γιατρός. Δυστυχώς, σύμφωνα με τον γιατρό, είναι νεκρός», δήλωσε ο εκπρόσωπος. Η υπόγεια σεισμική δόνηση έγινε σε βάθος 1.000 μέτρων.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατεστραμμένη πόλη Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Κίεβο: Ο δήμαρχος μιλά για «δραματική κατάσταση» από ρωσικά χτυπήματα

Ο Βιτάλι Κλίτσκο προειδοποίησε ότι το Κίεβο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω συνεχών ρωσικών επιθέσεων, κατηγορώντας τη Μόσχα πως επιδιώκει να καταστρέψει την πόλη, όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Telegram.
Κατεστραμμένο κτήριο σεισμός
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Κατάρρευση ορυχείου στη Σόμα με πέντε νεκρούς

Πέντε εργάτες σκοτώθηκαν από κατάρρευση ορυχείου στη Σόμα, δυτική Τουρκία. Επτά μεταλλωρύχοι ανασύρθηκαν, δύο ζωντανοί. Ένα θύμα νοσηλεύεται, ο άλλος πήρε εξιτήριο. Συγκροτήθηκε κέντρο κρίσης για τη διαχείριση του συμβάντος.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρέθυμνο: Ο Κ. Τασούλας συνομίλησε με τον δήμαρχο Μυλοποτάμου για τις ζημιές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Τασούλας εξέφρασε τη στήριξή του στον Μυλοπόταμο μετά την καταστροφική κακοκαιρία. Ο δήμος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με ανυπολόγιστες ζημιές σε υποδομές και δυσκολίες για κτηνοτρόφους.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Συναγερμός για κακοκαιρία – Έκτακτη ανάγκη στον Μυλοπόταμο

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές στο Ρέθυμνο, καθώς αναμένεται νέος κύκλος έντονων βροχοπτώσεων, ενώ ο νομός μετρά ακόμα τις ζημιές του από το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας, με μεγαλύτερα προβλήματα στον Μυλοπόταμο, που είναι σε έκτακτη ανάγκη.