ΓΔ: 2676.02 0.55% Τζίρος: 330.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Κτίριο Siemens
Φώτο: Shutterstock

Η Κίνα είναι για τη Siemens AG η μεγαλύτερη βιομηχανική αγορά

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Siemens AG τόνισε ότι η γερμανική εταιρία θα συνεχίσει να διευρύνει τις δυνατότητες βιομηχανικής παραγωγής προϊόντων στην κινεζική αγορά.

Η Κίνα είναι μεγαλύτερη βιομηχανική αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο και η Siemens εκτιμά ουσιαστικά τις ευκαιρίες που προσφέρει η ανάπτυξη της κινεζικής αγοράς, δήλωσε ο Ρόλαντ Μπους πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Siemens AG σε συνέντευξή του στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Επισημαίνοντας ότι η κινεζική αγορά είναι «πολύ ελκυστική» για την Siemens, ο Μπους δήλωσε στο Xinhua ότι η γερμανική εταιρία θα συνεχίσει να διευρύνει τις δυνατότητες βιομηχανικής παραγωγής προϊόντων στην κινεζική αγορά, με ουσιαστική επιδίωξη την παραγωγή καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών για περισσότερους Κινέζους συνεργάτες της, τη βελτίωση των προσπαθειών της έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων (R&D), αλλά και την ενεργή συμμετοχή της στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας της κινεζικής οικονομίας.

Η ψηφιοποίηση παίζει σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία και θα μετασχηματίσει τους τομείς της βιομηχανικής παραγωγής προϊόντων, του ενεργειακού συστήματος, των υποδομών, αλλά και της προσφοράς υγειονομικών υπηρεσιών δήλωσε ο Μπους, επισημαίνοντας ότι η Κίνα είναι η μεγαλύτερη βιομηχανική αγορά σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας «τεράστια δυναμική» ανάπτυξης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδωνις Γεωργιάδης συνέντευξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Η ΕΕ πρέπει να δράσει ενιαία για διεθνή ανταγωνιστικότητα στα φάρμακα

Η Ευρώπη χρειάζεται ενιαία φαρμακευτική πολιτική για να παραμείνει ανταγωνιστική διεθνώς, τόνισε ο υπ. Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη συνάντησή του με ευρωβουλευτές, υπογραμμίζοντας τα οφέλη της κοινής διαπραγμάτευσης για το φάρμακο.
Σημαίες Κίνας και ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ-Κίνα: Συζητήσεις για Τεχνητή Νοημοσύνη και πρωτόκολλα ασφαλείας

Ανώτατοι αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κίνα θα συναντηθούν σε δύο μήνες στη Σεντζέν για να συζητήσουν κινδύνους και πρωτόκολλα ασφαλείας για την τεχνητή νοημοσύνη, εγκαινιάζοντας επίσημο διάλογο και γραμμή έκτακτης ανάγκης.
σημαία της Κίνας
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Αποπομπή δύο ανώτατων στρατηγών από ΚΚΚ και στρατό

Δύο ανώτατοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι της Κίνας διαγράφηκαν από το Κομμουνιστικό Κόμμα και τον στρατό για σοβαρές παραβιάσεις πειθαρχίας και νόμου, στο πλαίσιο της αντικατασταλτικής εκστρατείας κατά της διαφθοράς.
Ντόναλντ Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ
ΔΙΕΘΝΗ

Σι Τζινπίνγκ: Στόχος η στρατηγική σταθερότητα στη συνάντηση με τον Τραμπ

Στην Ουάσιγκτον στρέφεται το ενδιαφέρον ενόψει της συνάντησης των Τραμπ και Τζινπίνγκ, με τις εμπορικές σχέσεις, τους δασμούς και την τεχνητή νοημοσύνη να βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα.
Σι Τζινπίνγκ Κίνα
ΔΙΕΘΝΗ

Επίσημη επίσκεψη του Σι στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα, επιβεβαιώνει το Πεκίνο

Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου μετά από πρόσκληση του Αμερικανού προέδρου Τραμπ, όπως ανακοίνωσε το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών, επιβεβαιώνοντας τη δεύτερη φετινή τους συνάντηση.