ΓΔ: 2279.7 0.64% Τζίρος: 290.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: Sir Στέλιος Χατζηιωάννου

Στην easy family brands εντάσσεται και η πλατφόρμα easyBoat.com

Η νέα πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης τιμών για ναύλωση σκαφών αναψυχής οπουδήποτε στον κόσμο, ενώ την διευθύνει ο κ. Αλ. Νάτσος.

Στην οικογένεια της easy family brands εντάσεται η easyBoat.com, την οποία διευθύνει ο Έλληνας επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Νάτσος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Η νέα πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης τιμών για ναύλωση σκαφών αναψυχής οπουδήποτε στον κόσμο, ενώ τονίζεται ακόμη ότι «με  την τρέχουσα αξία της παγκόσμιας αγοράς ενοικίασης σκαφών αναψυχής να εκτιμάται στα 15,2 δισ. ευρώ (προβλέπεται να αυξηθεί στα 27 δισ. ευρώ έως το 2027 σύμφωνα με την ακόλουθη πηγή https://www.alliedmarketresearch.com/yacht-charter-market), η τρέχουσα χαλάρωση των περιορισμών για τον κορονοϊό δημιουργεί μια νέα τουριστική τάση που ευνοεί την περιπέτεια και το easyBoat είναι ένα καινοτόμο εργαλείο που βοηθά στην ανεύρεση και την ενοικίαση του κατάλληλου σκάφους για διακοπές! 

Με απόλυτη διαφάνεια, το easyBoat.com επιτρέπει στους πελάτες να συγκρίνουν τιμές ναύλωσης για την ίδια κατηγορία σκάφους (έως 100 πόδια σε μήκος) που προσφέρεται από διαφορετικούς ιδιοκτήτες/διαχειριστές, στο ίδιο λιμάνι επιβίβασης, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Το brand της easy προσφέρει απλότητα και προσιτές τιμές, ιδιαίτερα για όσους ναυλώνουν σκάφος για πρώτη φορά, ενώ παρέχει αξιόπιστες επιλογές και για τους έμπειρους πελάτες. Το easyBoat.com αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιλέγουν να κάνουν διακοπές στη θάλασσα - μεταξύ αυτών οικογένειες, ομάδες φίλων, ζευγάρια ή εταιρείες που προσφέρουν φιλοξενία στους πελάτες τους.

Το easyBoat.com εκφράζει τις βασικές αξίες του easy family of brands: αξία, απλότητα, για τους πολλούς και όχι για τους λίγους, σε μια προσπάθεια για συνεχή καινοτομία!».

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε: «Ως λάτρης των σκαφών αναψυχής από παιδί σας προτείνω να δοκιμάσετε τις διακοπές στη θάλασσα, με την ιδιωτικότητα και την ανεξαρτησία που προσφέρει το δικό σας ναυλωμένο σκάφος. Το easyBoat.com θα γίνει ένα πραγματικό one-stop shop για όλες τις ναυλώσεις σκαφών αναψυχής έως τα 100 πόδια μήκος!».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο στον ουρανό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθήνα - Νέο Δελχί: Η πρώτη απευθείας πτήση Ελλάδας–Ινδίας με IndiGo

Εγκαινιάστηκε η πρώτη απευθείας αεροπορική σύνδεση Ελλάδας–Ινδίας με πτήση της IndiGo από Αθήνα προς Νέο Δελχί. Στην πτήση επιβαίνει η υπ. Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη για 24ωρη επίσκεψη, με συναντήσεις για τουριστική συνεργασία και ζητήματα visa.
Τζάρεντ Κούσνερ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Έντονες αντιδράσεις για τουριστικό σχέδιο του γαμπρού του Τραμπ στην Αλβανία

Περίπου 40 περιβαλλοντικές οργανώσεις ζητούν την ακύρωση του σχεδίου του Τζάρεντ Κούσνερ για πολυτελές τουριστικό συγκρότημα στο ακατοίκητο νησί Σάσων της Αλβανίας, επικαλούμενες σοβαρές απειλές για τα τοπικά οικοσυστήματα και τη βιοποικιλότητα.
Κτίριο Μαδρίτης Ισπανία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία: Επαφές και συνεργασίες στη FITUR της Μαδρίτης

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων στη διεθνή έκθεση FITUR στη Μαδρίτη, με επαγγελματικές συναντήσεις για νέες συνεργασίες, καταγραφή ζήτησης για την Ελλάδα και τις τάσεις στις ισπανόφωνες αγορές.
Λογότυπο Enterprise Greece
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

BOOT 2026: Ισχυρή ελληνική παρουσία με 27 επιχειρήσεις στο Ντίσελντορφ

Η Ελλάδα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση BOOT 2026 στο Ντίσελντορφ (17-25 Ιανουαρίου) με 27 ελληνικές επιχειρήσεις, μέσω της Enterprise Greece. Στις πρώτες έξι ημέρες έγιναν πάνω από 500 συναντήσεις με επαγγελματίες, με στόχο νέες συνεργασίες στον θαλάσσιο τουρισμό και τα σκάφη αναψυχής.