ΓΔ: 2665.93 0.90% Τζίρος: 397.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Επιχειρηματική χειραψία συμφωνίας
Φώτο: Shutterstock

Την άνοιξη το 23ο Ετήσιο Επενδυτικό Φόρουμ για την Ελλάδα στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Capital Link, η απόφαση πάρθηκε λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στο μέτωπο της πανδημίας και των νέων ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβλήθηκαν διεθνώς.

Στην προσωρινή αναβολή του 23ου ετήσιου επενδυτικού φόρουμ για την Ελλάδα (Capital Link Invest in Greece Forum), το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στην Νέα Υόρκη, προχώρησαν οι διοργανωτές του συνεδρίου. Η νέα ημερομηνία του επενδυτικού συνεδρίου τοποθετείται μέσα στην άνοιξη του 2022 και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Capital Link, η απόφαση πάρθηκε λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στο μέτωπο της πανδημίας και των νέων ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβλήθηκαν διεθνώς. Με δεδομένο, λοιπόν, τον διεθνή χαρακτήρα του συνεδρίου, κρίθηκε ότι μια νέα ημερομηνία θα ήταν η καλύτερη επιλογή για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «πιστεύουμε ότι μέχρι τότε, ο χειμώνας θα είναι πίσω μας και η συνολική κατάσταση θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρη και ευνοϊκή για μια εκδήλωση με φυσική παρουσία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: Συνάντηση με συμπρόεδρο της Morgan Stanley στις ΗΠΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Dan Simkovitz της Morgan Stanley, όπου συζήτησαν για την ελληνική οικονομία, τις γεωπολιτικές εξελίξεις, τις προκλήσεις στον ενεργειακό τομέα και τον ρόλο της πυρηνικής ενέργειας.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO της JP Morgan, Τζέιμι Ντάιμον, στις ΗΠΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με τον CEO της JP Morgan, Jamie Dimon, που τον συνεχάρη για την οικονομική πρόοδο της Ελλάδας. Συζήτησαν γεωπολιτικές εξελίξεις και τις αναγκαίες ευρωπαϊκές μεταρρυθμίσεις.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Διπλή αναβάθμιση οικονομίας και επιστροφή στο club αγορών

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη για επαφές με τεχνολογικές εταιρίες, Έλληνες της Silicon Valley και διεθνείς επενδυτές, εστιάζοντας στην πρόοδο της οικονομίας και την αύξηση των επενδύσεων στη χώρα.
Σημαίες Κίνας και ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Πεκίνο: Ζητάμε περισσότερες επενδύσεις αμερικανικών εταιρειών στην Κίνα

Η Κίνα καλεί ξένες εταιρίες, συμπεριλαμβανομένων αμερικανικών, να ενισχύσουν την παρουσία και τις επενδύσεις τους, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες του 15ου Πενταετούς Προγράμματος, σύμφωνα με τη NDRC, προσβλέποντας σε περισσότερη διμερή συνεργασία.