ΓΔ: 2602.41 -0.64% Τζίρος: 254.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Σαουδική Αραβία: Αναχαιτίστηκαν δύο drones κοντά στο Ριάντ

Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από το Ριάντ, χωρίς να διευκρινίσει αν ευθύνονται οι Χούθι.

Ο στρατιωτικός συνασπισμός υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, που στηρίζει την κυβέρνηση της Υεμένης στη σύγκρουση με τους φιλοϊρανούς Χούθι, ανακοίνωσε σήμερα την αναχαίτιση δύο μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην περιοχή του Ριάντ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του συνασπισμού, Τούρκι αλ Μάλικι, σε ανάρτησή του στο X, πραγματοποιήθηκε «αναχαίτιση και καταστροφή δύο μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην περιοχή του Ριάντ», χωρίς να κατονομάζονται οι Χούθι ως υπεύθυνοι για το περιστατικό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καπνός Μεσανατολικό ξέσπασμα
ΔΙΕΘΝΗ

Σαουδική Αραβία: Αναχαιτίστηκαν πύραυλοι και drones στο Ριάντ και αλλού

Ο υπό τη Σαουδική Αραβία συνασπισμός ανακοίνωσε την αναχαίτιση πυραύλων και drones των Χούθι πάνω από Ριάντ και άλλες περιοχές, καθώς το βασίλειο δέχεται σχεδόν καθημερινές επιθέσεις από τις αρχές Οκτωβρίου.
Καπνός Μεσανατολικό ξέσπασμα
ΔΙΕΘΝΗ

Υεμένη: Οι Χούθι αναλαμβάνουν ευθύνη για επιθέσεις στο αεροδρόμιο Ριάντ

Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για πυραυλικές και drone επιθέσεις στο Ριάντ, που σύμφωνα με τις σαουδαραβικές αρχές αναχαιτίστηκαν. Στόχος ήταν το αεροδρόμιο, με προσωρινή διακοπή λειτουργίας, σύμφωνα με τον στρατιωτικό εκπρόσωπο.
Έκρηξη στην Υεμένη
ΔΙΕΘΝΗ

Χούθι: Ευρεία επίθεση κατά πολλών στόχων στη Σαουδική Αραβία

Οι Χούθι ανακοίνωσαν ότι έπληξαν οικονομικούς και στρατιωτικούς στόχους στη Σαουδική Αραβία με δεκάδες πυραύλους και drones, ως απάντηση σε επιθέσεις του Ριάντ κατά της Υεμένης, συμπεριλαμβανομένων εγκαταστάσεων της Aramco.
Περιπλανώμενο πυρομαχικό drone
ΔΙΕΘΝΗ

Σαουδική Αραβία: Καταρρίφθηκε drone των Χούθι πάνω από τη Μεδίνα

Οι σαουδαραβικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν μη επανδρωμένο αεροσκάφος των Χούθι πάνω από τη Μεδίνα, που είχε πρόσφατα ξαναγίνει στόχος. Οι Χούθι αρνούνται ότι στοχεύουν τις ιερές πόλεις της Σαουδικής Αραβίας.
Drone σε μάχη
ΔΙΕΘΝΗ

Σαουδική Αραβία: Αναχαιτίστηκε drone της Ανσαραλά με προορισμό τη Μέκκα

Η συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε ότι αναχαιτίστηκε και καταστράφηκε drone των ανταρτών Χούθι, που εκτοξεύθηκε κατά της Μέκκας. Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της συμμαχίας μέσω X.