ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Καπνός από έκρηξη

Επίθεση drone με πέντε τραυματίες σε βιομηχανία στην Περμ της Ρωσίας

Drone επιτέθηκε σε βιομηχανική εγκατάσταση στην περιφέρεια Περμ της Ρωσίας, τραυματίζοντας πέντε εργαζόμενους, σύμφωνα με τον κυβερνήτη. Οι διασώστες βρίσκονται στο σημείο και παρέχεται ιατρική φροντίδα στους τραυματίες.

Επίθεση από μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (drone) σημειώθηκε στη ρωσική περιφέρεια Περμ, προκαλώντας ζημιές σε βιομηχανική εγκατάσταση και τραυματίζοντας πέντε εργαζόμενους, σύμφωνα με δήλωση του κυβερνήτη της περιφέρειας Ντμίτρι Μαχόνιν.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην κρατικά υποστηριζόμενη εφαρμογή μηνυμάτων MAX, οι υπηρεσίες διάσωσης έσπευσαν στο σημείο και οι τραυματίες λαμβάνουν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την έκταση των ζημιών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκτόξευση πυραύλου πεδίου
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανικός πύραυλος χτύπησε επιχείρηση στην Αριόλ της Ρωσίας

Ο κυβερνήτης της περιοχής Αντρέι Κλιτσκόφ δήλωσε πως ουκρανική πυραυλική επίθεση έπληξε επιχείρηση στη συνοικία Σοβιέτσκι της πόλης Αριόλ, προκαλώντας καταστροφή σε μη στρατιωτικό στόχο κατά την ώρα αιχμής.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: 270 Ουκρανοί επέστρεψαν μέσω ανταλλαγής κρατουμένων με τη Ρωσία

Η Ουκρανία επανέφερε σήμερα 270 άτομα, ανάμεσά τους 9 πολίτες, σε ανταλλαγή με τη Ρωσία, σύμφωνα με τον Ζελένσκι. Πέντε άτομα θεωρούνταν νεκρά, ενώ οι περισσότεροι κρατούνταν από το 2022.
Κατεστραμμένο κτίριο πολέμου
ΔΙΕΘΝΗ

Δύο νεκροί σε ουκρανικές επιθέσεις σε Λουχάνσκ και Περμ, σύμφωνα με Ρωσία

Δύο άμαχοι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σε ουκρανικές επιθέσεις με drones κατά οχημάτων στην ρωσικού ελέγχου περιφέρεια Λουχάνσκ, σύμφωνα με τον διορισμένο από τη Μόσχα κυβερνήτη. Δεν υπήρξε σχόλιο από την Ουκρανία.
Βλαντίμιρ Πούτιν
ΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν: Διαπραγματεύσεις με έμφαση στις εγγυήσεις ασφαλείας για όλους

Ο Πούτιν τόνισε ότι οι συνομιλίες για την Ουκρανία πρέπει να επικεντρωθούν σε εγγυήσεις ασφαλείας για Ρωσία και Ουκρανία, αλλά και για όλη την Ευρώπη, και εξέφρασε ετοιμότητα για διάλογο με τη διαμεσολάβηση των ΗΠΑ τον επόμενο μήνα.
Φρίντριχ Μερτς ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Ο καγκελάριος Μερτς προειδοποιεί για αύξηση υποθέσεων κατασκοπείας

Ο καγκελάριος Μερτς προειδοποίησε για αύξηση υποθέσεων κατασκοπείας στη Γερμανία, μετά τη σύλληψη Ουκρανού που κατηγορείται πως παρέδιδε στρατιωτικά μυστικά στη Ρωσία. Τόνισε ότι η χώρα παραμένει στόχος εντατικής κατασκοπείας.