ΓΔ: 2623.91 -0.18% Τζίρος: 315.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φωτο: Shutterstock

Τα πολυκαταστήματα Debenhams στη Βρετανία καταργούν 2.500 θέσεις εργασίας

Ανακοίνωσαν ότι πρέπει να ευθυγραμμίσουν τα κόστη των καταστημάτων τους με ρεαλιστικές εμπορικές προσδοκίες στη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19.

Την κατάργηση 2.500 θέσεων εργασίας ανακοίνωσαν τα βρετανικά πολυκαταστήματα Debenhams, λέγοντας ότι πρέπει να ευθυγραμμίσουν τα κόστη των καταστημάτων τους με ρεαλιστικές εμπορικές προσδοκίες στη διάρκεια της πανδημίας της COVID-19.

«Ξανανοίξαμε με επιτυχία 124 καταστήματα μετά το lockdown, και αυτή την ώρα η δραστηριότητά τους υπερβαίνει τις προσδοκίες μας», ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Την ίδια στιγμή, το εμπορικό περιβάλλον είναι σαφώς πολύ μακριά από μια επιστροφή στο κανονικό και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα κόστη των καταστημάτων μας ευθυγραμμίζονται με ρεαλιστικές προσδοκίες».

Την πληροφορία για τις περικοπές θέσεων εργασίας μετέδωσε πρώτη η εφημερίδα The Sun.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sunak, Great Britain, Britain, England, Bretania, Vretania, Agglia
ΔΙΕΘΝΗ

Κυρώσεις σε τέσσερα στελέχη των Χούθι επέβαλε η Βρετανία

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ είπε την Δευτέρα ότι η κυβέρνησή του θα προχωρήσει στην επιβολή κυρώσεων για να πλήξει εκείνους που χρηματοδοτούν τις επιθέσεις των Χούθι σε εμπορικά πλοία.
ΗΠΑ και ΕΕ σημαίες
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ-Βρετανία: Συνομιλίες για Ευρώπη και Ουκρανία στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ο υπουργός Εξωτερικών ΗΠΑ Ρούμπιο και ο Βρετανός Μίλιμπαντ συναντήθηκαν στη Ουάσινγκτον, συζητώντας την ανάγκη ενισχυμένου ευρωπαϊκού ρόλου στην ασφάλεια και στη στήριξη της Ουκρανίας, με διαρκή δέσμευση από το Λονδίνο.
Βρετανική σημαία Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Η επίθεση στο Κόβεντ Γκάρντεν δεν ήταν τρομοκρατική

Τέσσερις άνδρες τραυματίστηκαν από επίθεση στο Κόβεντ Γκάρντεν, στο κέντρο του Λονδίνου. Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 12:30 και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάστασή τους.
Σημαία Ηνωμένου Βασιλείου
ΔΙΕΘΝΗ

Η Βρετανική κυβέρνηση δεν θα ερευνήσει την υπόθεση Έπστιν

Η βρετανική κυβέρνηση δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε δημόσια έρευνα για τη δράση του Τζέφρι Έπστιν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης, αποκλείοντας το σενάριο αυτό «προς το παρόν».
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Τέσσερις άνδρες μαχαιρώθηκαν στο Κόβεν Γκάρντεν, συνελήφθη 47χρονη

Τέσσερις άνδρες τραυματίστηκαν με μαχαίρι στο Κόβεντ Γκάρντεν στο Λονδίνο. Μια γυναίκα συνελήφθη ως βασική ύποπτη, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας τους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Σημαία Ηνωμένου Βασιλείου
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανός πρωθυπουργός εξετάζει έρευνα για την υπόθεση Έπστιν

Ο Άντι Μπέρναμ εξετάζει το ενδεχόμενο δημόσιας έρευνας για τις πράξεις του Έπστιν στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τις συλλήψεις γνωστών προσώπων. Θα συναντηθεί με τα θύματα, ενώ το σκάνδαλο συνεχίζει να απασχολεί τη Βρετανία.