ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
Νότια Κορέα στρατός σημαία

Τρεις τραυματίες από έκρηξη νάρκης στη ζώνη Βόρειας-Νότιας Κορέας

Τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους τουλάχιστον ένας νοτιοκορεάτης στρατιωτικός, τραυματίστηκαν από πιθανή έκρηξη νάρκης στη ζώνη DMZ μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας, σύμφωνα με το Yonhap.

Τρεις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον ένας νοτιοκορεάτης στρατιωτικός, τραυματίστηκαν από πιθανή έκρηξη νάρκης στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη (DMZ) που χωρίζει τη Βόρεια και τη Νότια Κορέα, σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεοπτικής υπηρεσίας του νοτιοκορεατικού πρακτορείου ειδήσεων Yonhap.

Όπως ανέφερε αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων, «στρατιώτες τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στην οποία ενεπλάκη η 25η μεραρχία πεζικού».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκτόξευση πυραύλου πεδίου
ΔΙΕΘΝΗ

Βόρεια Κορέα: Δύο πυραυλικές εκτοξεύσεις από την Πιονγκγιάνγκ σε τρεις ώρες

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε σήμερα δύο πυραύλους στη Θάλασσα της Ιαπωνίας μέσα σε τρεις ώρες, μετά από αντίστοιχες δοκιμές την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας.
Σημαία Βόρειας Κορέας
ΔΙΕΘΝΗ

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση αγνώστου βλήματος προς τη θάλασσα της Ιαπωνίας

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε άγνωστο βλήμα προς την Ανατολική Θάλασσα, σύμφωνα με τις νοτιοκορεατικές ένοπλες δυνάμεις. Η Ιαπωνία επιβεβαίωσε την εκτόξευση, θεωρώντας ότι πρόκειται για έναν ή περισσότερους βαλλιστικούς πυραύλους.
Σημαία Βόρειας Κορέας
ΔΙΕΘΝΗ

Β. Κορέα: Επίκριση υπουργού Άμυνας για ασκήσεις ΗΠΑ-Ιαπωνίας-Ν. Κορέας

Το Reuters διορθώνει ότι οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Νότιας Κορέας, Ιαπωνίας και ΗΠΑ διεξάγονται ήδη και δεν είναι επικείμενες, όπως είχε αναφερθεί στο αρχικό τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σημαία Βόρειας Κορέας
ΔΙΕΘΝΗ

Βόρεια Κορέα: Η πολιτική ΗΠΑ δεν άλλαξε, συνεχίζουμε τον πυρηνικό εξοπλισμό

Η Βόρεια Κορέα υποστηρίζει ότι η εχθρική στάση των ΗΠΑ παραμένει, θεωρεί τα πυρηνικά όπλα της ως εγγύηση κυριαρχίας και απορρίπτει το ενδεχόμενο μείωσης εντάσεων, χαρακτηρίζοντας τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις απειλή.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ: Συνάντηση με Κιμ φέτος - 57 πυρηνικά όπλα στη Β. Κορέα

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εντός του έτους, υποστηρίζοντας ότι η Βόρεια Κορέα διαθέτει 57 ισχυρά πυρηνικά όπλα και τόνισε πως οι σχέσεις του με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη είναι καλές.