ΓΔ: 2726.49 1.07% Τζίρος: 327.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων

Βρετανία: 7 νεκροί σε σύγκρουση οχήματος με περιπολικό

Επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί, σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη βορειοανατολική Αγγλία, όταν αυτοκίνητο που κινούνταν ανάποδα συγκρούστηκε με περιπολικό κοντά στο Μίντελσμπρο, σύμφωνα με την αστυνομία του Κλίβελαντ.

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στη βορειοανατολική Αγγλία, όπου επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί, έχασαν τη ζωή τους ύστερα από σύγκρουση οχήματος που κινούνταν αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας με περιπολικό, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 02:00 το πρωί (05:00 ώρα Ελλάδας) κοντά στο Μίντελσμπρο.

Όπως αναφέρει η αστυνομία του Κλίβελαντ, ένα Volkswagen που κινούνταν αντίθετα στο ρεύμα συγκρούστηκε με περιπολικό το οποίο ακολουθούσε την κανονική κατεύθυνση.

Στο αστυνομικό όχημα επέβαιναν δύο αστυνομικοί, ενώ στο δεύτερο όχημα βρίσκονταν πέντε άτομα. Όλοι οι επιβάτες των δύο οχημάτων έχασαν τη ζωή τους επί τόπου.

Οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν το Volkswagen να κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση του αυτοκινητοδρόμου παραμένουν άγνωστες.

Η βρετανική «αστυνομία των αστυνομιών (IOPC, Ανεξάρτητο Γραφείο Αστυνομικής Συμπεριφοράς)», που ξεκίνησε έρευνα, έκανε λόγο για καταδίωξη, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το τραγικό συμβάν καταγράφεται εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για οχήματα που κινούνται αντίθετα στο ρεύμα σε βρετανικούς και ιρλανδικούς αυτοκινητοδρόμους.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο αρχηγός της ιρλανδικής αστυνομίας Τζάστιν Κέλι είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο μετά από δύο παρόμοια δυστυχήματα κοντά στο Δουβλίνο, ένα εκ των οποίων προκάλεσε τον θάνατο πέντε ατόμων. Ο ίδιος ανέφερε ότι ορισμένοι νέοι οδηγούν εσκεμμένα αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας στους αυτοκινητοδρόμους για να κάνουν σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγκρουση αυτοκινήτων δρόμου
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: 7 νεκροί σε σύγκρουση οχήματος με περιπολικό σε λάθος ρεύμα

Τραγωδία στη βορειοανατολική Αγγλία: Επτά νεκροί, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί, όταν ΙΧ που κινείτο ανάποδα συγκρούστηκε με περιπολικό κοντά στο Μίντελσμπρο, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Σύλληψη δύο υπόπτων για παραβίαση του Νόμου Εθνικής Ασφάλειας με διασύνδεση με το Ιράν

Δύο άτομα συνελήφθησαν στο Λονδίνο ως ύποπτα για παραβίαση του Νόμου Εθνικής Ασφάλειας με φερόμενη διασύνδεση με το Ιράν. Αφέθηκαν ελεύθερα με εγγύηση μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.
Νάιτζελ Φάρατζ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Η βρετανική αστυνομία ερευνά το Reform UK για παραβιάσεις εκλογικού νόμου

Η βρετανική αστυνομία διερευνά καταγγελίες για παραβίαση των κανόνων περί δωρεών από το κόμμα Reform UK, μετά από βίντεο όπου στελέχη συζητούν απαγορευμένες αλλοδαπές χορηγίες. Εξετάζονται πιθανές αξιόποινες πράξεις.
ασθενοφόρο Citroën Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νάξος: 67χρονος νεκρός σε ανατροπή ηλεκτρικού ποδηλάτου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Νάξο, όταν 67χρονος αλλοδαπός έχασε τον έλεγχο του ηλεκτρικού ποδηλάτου του και ανατράπηκε. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις Αρχές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό δυστύχημα με τρεις νεκρούς από σύγκρουση στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Τρεις νεκροί σε τροχαίο τα ξημερώματα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν δύο μηχανές συγκρούστηκαν και έπεσαν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Νεκροί είναι ένας 51χρονος, μία 27χρονη και μία άγνωστης ταυτότητας γυναίκα.