ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Έκρηξη τη νύχτα
Εντυπωσιακή έκρηξη με φλόγες και σπινθήρες σε νυχτερινό σκηνικό.

Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε θέσεις ΤΩΝ Χούθι στη Χοντάιντα της Υεμένης

Το κανάλι Al Masirah ανέφερε ότι η Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε επιθέσεις στο λιμάνι Χοντάιντα και το νησί Καμαράν, με στόχους των Χούθι να πλήττονται σύμφωνα με πηγή ασφαλείας, ενώ κάτοικοι άκουσαν εκρήξεις.

Το τηλεοπτικό κανάλι Al Masirah, που πρόσκειται στους αντάρτες Χούθι της Υεμένης, μετέδωσε ότι η Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε πλήγματα στο λιμάνι Χοντάιντα, καθώς και στο νησί Καμαράν.

Σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, επλήγησαν στόχοι των Χούθι στην περιοχή.

Κάτοικοι της Χοντάιντα ανέφεραν ότι άκουσαν εκρήξεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουρανοξύστες Ριάντ Σαουδική Αραβία
ΔΙΕΘΝΗ

Η Σαουδική Αραβία επιδιώκει ισχυρές σχέσεις με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Σαουδάραβας ΥΠΕΞ Φαϊσάλ μπεν Φαρχάν είπε στη Βαρσοβία ότι το Ριάντ θέλει «ισχυρές και θετικές» σχέσεις με τα ΗΑΕ, με προϋπόθεση την πλήρη αποχώρηση του Άμπου Ντάμπι από την Υεμένη.
Έκρηξη στην Υεμένη
ΔΙΕΘΝΗ

Νέα επίθεση Χούθι κατά του αεροδρομίου Ριάντ στη Σαουδική Αραβία

Οι Χούθι ανακοίνωσαν πλήγμα στο αεροδρόμιο του Ριάντ με βαλλιστικό πύραυλο, προκαλώντας ζημιές, ενώ ο σαουδαραβικός συνασπισμός δήλωσε ότι αναχαίτισε δύο πυραύλους που εκτοξεύθηκαν προς την πρωτεύουσα.
Καπνός Μεσανατολικό ξέσπασμα
ΔΙΕΘΝΗ

Υεμένη: Οι Χούθι αναλαμβάνουν ευθύνη για επιθέσεις στο αεροδρόμιο Ριάντ

Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για πυραυλικές και drone επιθέσεις στο Ριάντ, που σύμφωνα με τις σαουδαραβικές αρχές αναχαιτίστηκαν. Στόχος ήταν το αεροδρόμιο, με προσωρινή διακοπή λειτουργίας, σύμφωνα με τον στρατιωτικό εκπρόσωπο.
Θωρακισμένα οχήματα Υεμένης
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία και Πακιστάν στέλνουν στρατιωτικές δυνάμεις στη Σαουδική Αραβία

Τουρκία και Πακιστάν θα στείλουν στρατό στη Σαουδική Αραβία, με βάση το Σύμφωνο της Μέκκας, λόγω των επιθέσεων των Χούθι. Το σύμφωνο προβλέπει αμοιβαία άμυνα σε περίπτωση επίθεσης σε κάποια από τις τρεις χώρες.
Εκρήξεις στη Γάζα
ΔΙΕΘΝΗ

Υεμένη: Πάνω από 90 αεροπορικές επιθέσεις της Σαουδικής Αραβίας σε μια μέρα

Οι Χούθι κατηγορούν τη Σαουδική Αραβία για 94 αεροπορικές επιδρομές σε 24 ώρες, με θύματα στη Σαναά. Ο σαουδαραβικός συνασπισμός υποστηρίζει ότι αναχαίτισε τρεις πυραύλους που εκτοξεύτηκαν προς τη Χαμίς Μουσάιτ.