ΓΔ: 2611.77 1.64% Τζίρος: 295.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
ΗΠΑ Ιράν σύγκρουση

Ιράν: Στόχος αμερικανικών εγκαταστάσεων στο Μπαχρέιν από τους Φρουρούς

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν ότι έπληξαν εγκαταστάσεις στο Μπαχρέιν, περιλαμβανομένης βάσης των ΗΠΑ στη Τζουφάιρ, στοχεύοντας αποθήκες οπλισμού, κέντρο επικοινωνιών και χώρο διαμονής αμερικανικών δυνάμεων.

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν σε επιθέσεις εναντίον διαφόρων εγκαταστάσεων στο Μπαχρέιν, στοχεύοντας μεταξύ άλλων κτίριο όπου βρίσκονται δυνάμεις του στρατού των ΗΠΑ. Η ανακοίνωση μεταδόθηκε από την κρατική ιρανική τηλεόραση.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, το ναυτικό των Φρουρών, που αποτελεί επίλεκτη δύναμη και θεωρείται ο ιδεολογικός στρατός του Ιράν, «στοχοποίησε και έπληξε πολλές αποθήκες υποστήριξης οπλισμού, κέντρο δορυφορικών επικοινωνιών και κτίριο (όπου διαμένουν μέλη των ενόπλων) δυνάμεων των ΗΠΑ στη βάση Τζουφάιρ στο Μπαχρέιν».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκρηξη σε εργοστάσιο
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Καταστροφή κέντρου δεδομένων της Amazon στο Μπαχρέιν από Φρουρούς

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν κέντρο δεδομένων της Amazon στο Μπαχρέιν, ως αντίποινα για αμερικανικούς βομβαρδισμούς. Amazon και Μπαχρέιν δεν έχουν σχολιάσει έως τώρα.
Μανάμα Μπαχρέιν skyline
ΔΙΕΘΝΗ

Το Μπαχρέιν ανέκοψε νέο κύμα επιθέσεων από το Ιράν

Ο στρατός του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι κατέρριψε αρκετές ιρανικές αεροπορικές επιθέσεις, ενώ στη Μανάμα ακούστηκαν εκρήξεις και οι σειρήνες συναγερμού ήχησαν τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια του πρωινού.
Σύγκρουση ΗΠΑ Ιράν πολεμικά αεροσκάφη
ΔΙΕΘΝΗ

Ιρανοί Φρουροί: Νέα πλήγματα σε βάσεις των ΗΠΑ σε Ομάν και Μπαχρέιν εκ νέου

Οι Φρουροί της Επανάστασης ανέλαβαν την ευθύνη για νέες επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε Ομάν και Μπαχρέιν, κάνοντας λόγο για καταστροφή ραντάρ και πυρκαγιές στην περιοχή.
Ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν

Οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι χτύπησαν αμερικανικές βάσεις στο Κουβέιτ και στο Μπαχρέιν ως αντίποινα για τα χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν, απειλώντας επέκταση επιθέσεων σε άλλα κράτη της Μέσης Ανατολής.