ΓΔ: 2611.77 1.64% Τζίρος: 295.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Μπιγκ Μπεν και σημαία

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρνει τα παιδιά του στη Βρετανία τον επόμενο μήνα

Ο πρίγκιπας Χάρι θα επισκεφθεί τη Βρετανία τον επόμενο μήνα, συνοδευόμενος από τα δύο παιδιά του, Άρτσι και Λίλιμπετ, για πρώτη φορά, με αφορμή εκδήλωση των Αγώνων Invictus, σύμφωνα με τη Daily Telegraph.

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας, νεότερος γιος του βασιλιά Καρόλου, αναμένεται να επισκεφθεί τη χώρα τον επόμενο μήνα μαζί με τα δύο του παιδιά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Telegraph.

Ο Χάρι, που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2020 μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν, δεν έχει επιστρέψει στη Βρετανία με τα παιδιά του –τον Άρτσι, 7 ετών, και τη Λίλιμπετ, 5 ετών– τα τελευταία χρόνια. Η οικογένεια σχεδιάζει να ταξιδέψει στη χώρα για μια εκδήλωση προώθησης των Αγώνων Invictus, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε επίσημο σχόλιο από τον εκπρόσωπο του πρίγκιπα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sunak, Great Britain, Britain, England, Bretania, Vretania, Agglia
ΔΙΕΘΝΗ

Κυρώσεις σε τέσσερα στελέχη των Χούθι επέβαλε η Βρετανία

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ είπε την Δευτέρα ότι η κυβέρνησή του θα προχωρήσει στην επιβολή κυρώσεων για να πλήξει εκείνους που χρηματοδοτούν τις επιθέσεις των Χούθι σε εμπορικά πλοία.
ξηρασία και λειψυδρία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Ο Ιούλιος φέτος ήταν ο ξηρότερος από το 1836

Η Αγγλία και η Ουαλία είχαν τον πιο ξηρό και ηλιόλουστο Ιούλιο από το 1836, με κύματα ζέστης και έντονη ξηρασία, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της MetOffice, κάνοντας τον φετινό Ιούλιο έναν από τους πιο αξιοσημείωτους μήνες.
Αντιτορπιλικό HMS Dragon
ΔΙΕΘΝΗ

Reform UK: Ναυτικό εναντίον μεταναστών στη Μάγχη ζητά το κόμμα

Το κόμμα Reform UK προτείνει «Επιχείρηση Φρούριο»: ανάπτυξη του Βασιλικού Ναυτικού στη Μάγχη για να σταματήσει πλοία με μετανάστες και να τα επιστρέφει στη Γαλλία, εφόσον αναλάβει την εξουσία, όπως ανακοίνωσε σήμερα.
Βρετανική σημαία Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Έρευνα κατά του υπαρχηγού του Reform διεξάγει επιτροπή στη Βρετανία

Ο Ρίτσαρντ Τάις του Reform UK ερευνάται για πιθανή μη δήλωση συμφερόντων, όπως ανακοίνωσε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας. Η έρευνα ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου. Το κόμμα δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής.
Μπιγκ Μπεν Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: 20 χρόνια κάθειρξη σε γραφείο τελετών για απάτη με σορούς

Ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών Ρόμπερτ Μπους καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση επειδή κρατούσε σορούς αντί να τις ενταφιάζει ή να τις καίει, ενώ έδινε λανθασμένη τέφρα σε οικογένειες. Δήλωσε ένοχος για αδικήματα 12 ετών.
Σημαία του Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Σύλληψη άνδρα στην Κύπρο για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν σε βρετανική βάση

Στην Κύπρο συνελήφθη άνδρας με βρετανική και αζερική υπηκοότητα, κατηγορούμενος για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν σε βρετανική στρατιωτική βάση, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.