ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας

Νεκρός και τραυματίες από ρωσικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην Ουκρανία

Τουλάχιστον ένας νεκρός και 15 τραυματίες από ρωσικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε δυτική και ανατολική Ουκρανία. Στην Οδησσό ένας τραυματίας υπέκυψε, ενώ στην Κραματόρσκ τραυματίστηκαν 12 άτομα, ανάμεσά τους κι ένα παιδί.

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 15 τραυματίστηκαν σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς της Ρωσίας σε περιοχές της δυτικής και ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με ανακοινώσεις τοπικών αξιωματούχων αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Στην Οδησσό, υποδομές υπέστησαν σοβαρές ζημιές από ρωσικά πλήγματα, όπως ανέφερε μέσω Telegram ο στρατιωτικός περιφερειάρχης Σερχίι Λισάκ. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι ένας από τους τέσσερις τραυματίες της επίθεσης υπέκυψε στα τραύματά του.

Στην περιφέρεια Ντονέτσκ, 12 άτομα τραυματίστηκαν στην Κραματόρσκ όταν βόμβες «ολίσθησης» — εξοπλισμένες με πτερύγια που επιτρέπουν ρίψεις από μεγαλύτερες αποστάσεις — έπληξαν την πόλη, σύμφωνα με ανάρτηση του περιφερειάρχη Βαντίμ Φιλασκίν στο Telegram.

Μεταξύ των τραυματιών βρίσκεται και ένα 8χρονο παιδί. Ο περιφερειάρχης ανέφερε ότι τουλάχιστον τρεις ρωσικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν στην πόλη το βράδυ της Δευτέρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε νεκροί στο Χάρκιβ και 12 στο Ταταρστάν σε επιθέσεις Ρωσίας-Ουκρανίας

Πέντε νεκροί σε ρωσική επίθεση σε χωριό της περιοχής Χάρκιβ, σύμφωνα με το γραφείο του γενικού εισαγγελέα. Δώδεκα σκοτώθηκαν και 39 τραυματίστηκαν σε ουκρανική επίθεση με drones στο Ταταρστάν της Ρωσίας.
Κατεστραμμένη πόλη Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί, μεταξύ τους παιδί, από ρωσική επίθεση στο Κίεβο

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και επτά τραυματίες, ανάμεσά τους ένα παιδί, από ρωσικούς βομβαρδισμούς στο Κίεβο και την περιφέρειά του. Οι επιθέσεις σημειώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής, προκαλώντας αεροπορικό συναγερμό.
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Έξι νεκροί από ρωσικά χτυπήματα σε Μπαλακλία και Σούμι της Ουκρανίας

Διασώστες στη Μπαλακλία έσβησαν πυρκαγιές και απομάκρυναν συντρίμμια μετά από ρωσικές επιθέσεις που άφησαν τρεις νεκρούς. Άλλοι τρεις σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 19 τραυματίστηκαν στην περιφέρεια και την πόλη του Σούμι.
Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Δεκατέσσερις νεκροί σε επιθέσεις σε Ουκρανία και Ρωσία

Έντεκα νεκροί από ουκρανικές επιθέσεις σε Κριμαία και Κρασνοντάρ, κυρίως σε τουριστικές περιοχές. Μεταξύ των θυμάτων ήταν και τρία παιδιά, ενώ 40 τραυματίστηκαν. Τρεις νεκροί από ρωσική επίθεση στην κεντρική Ουκρανία.
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο

Δέκα ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο στο Κίεβο μετά από συναγερμό για ρωσική πυραυλική επίθεση. Ο δήμαρχος Κλίτσκο ανακοίνωσε αρχικά τρεις, μετά τέσσερις νεκρούς και 12 τραυματίες.