ΓΔ: 2467.5 0.74% Τζίρος: 239.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αστυνομική κορδέλα Τουρκία
Σκηνή αστυνομικού αποκλεισμού στην Τουρκία με κορδέλα και αστυνομικούς μπροστά σε κτίριο.

Τουρκία: Πυροβολισμοί κοντά στη Μερσίνη με 4 νεκρούς και 8 τραυματίες

Τέσσερις νεκροί και οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς ενόπλου κοντά στη Μερσίνη. Ο δράστης, που διαφεύγει, πυροβόλησε αρχικά σε εστιατόριο και στη συνέχεια σκότωσε άλλα δύο άτομα καθώς διέφευγε, σύμφωνα με τουρκικά μέσα.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και οκτώ τραυματίστηκαν από πυρά ενόπλου κοντά στην πόλη Μερσίνη, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως μεταδίδουν τα ιδιωτικά πρακτορεία ειδήσεων DHA και IHA, ο φερόμενος δράστης, που παραμένει ασύλληπτος, άνοιξε πρώτα πυρ σε εστιατόριο, σκοτώνοντας τον ιδιοκτήτη και έναν υπάλληλο, ενώ τραυμάτισε αρκετούς πελάτες.

Κατά τη διαφυγή του, φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε ακόμη δύο άνδρες, προτού εξαφανιστεί από το σημείο, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση των αρχών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φουσκωτό σκάφος στη θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Πλήγμα σε ταχύπλοο ναρκωτικών στην Καραϊβική, 2 νεκροί

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ταχύπλοο στην Καραϊβική που μετέφερε ναρκωτικά, σκοτώνοντας δύο και αφήνοντας έξι ναυαγούς. Το SOUTHCOM ανακοίνωσε ότι ειδοποιήθηκε η ακτοφυλακή για έρευνα και διάσωση χωρίς να διευκρινίζει την τύχη τους.
Σημαία Νιγηρίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί και 25 απαχθέντες από επιθέσεις ενόπλων στην Κουάρα

Ένοπλοι επιτέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα και στην κατοικία τοπικού ηγεμόνα στο Κουάρα της Νιγηρίας, απάγοντας τουλάχιστον 10 άτομα. Οι δυνάμεις ασφαλείας αναζητούν τους δράστες και τους απαχθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία.
Αστυνομικό όχημα Τουρκίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ένοπλος σκότωσε 6 άτομα και τραυμάτισε 8 στη Μερσίνα της Τουρκίας

Έξι νεκροί και οκτώ τραυματίες είναι ο νεότερος απολογισμός από διαδοχικές ένοπλες επιθέσεις στη Μερσίνα, σύμφωνα με το Anadolu. Ο δράστης διαφεύγει, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη σύλληψή του.
Σημαία Αϊτής
ΔΙΕΘΝΗ

Τουλάχιστον 78 νεκροί από συγκρούσεις συμμοριών στην Αϊτή, λέει ο ΟΗΕ

Τουλάχιστον 78 νεκροί, ανάμεσά τους 10 άμαχοι, από συγκρούσεις συμμοριών στις γειτονιές της Πορτ-ο-Πρενς στην Αϊτή, σύμφωνα με τον ΟΗΕ. Οι πρόσφατες συγκρούσεις έφεραν και τον βίαιο εκτοπισμό 8.000 ανθρώπων.