ΓΔ: 2266.09 2.08% Τζίρος: 705.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Βολοντίμιρ Ζελένσκι πορτρέτο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη διάρκεια συνάντησης σε κυβερνητικό κτίριο, Ουκρανία.

Την πρώτη επίσκεψη του στη Συρία πραγματοποιεί ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Συρία, όπου θα συναντηθεί με τον Άχμεντ αλ Σάρα. Σύμφωνα με συριακές πηγές, οι συζητήσεις τους επικεντρώνονται στην άμυνα λόγω του περιφερειακού πολέμου που μαίνεται.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στη Συρία, όπου συναντάται με τον πρόεδρο Άχμεντ αλ Σάρα, σύμφωνα με δύο συριακές πηγές που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Οι συνομιλίες επικεντρώνονται σε ζητήματα άμυνας και συνδέονται με τον περιφερειακό πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως ανέφερε μία από τις πηγές, σύμβουλος της κυβέρνησης στη Συρία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΔΙΕΘΝΗ

Η EE θα παράσχει 1,9 δισ. σε ανθρωπιστική βοήθεια για το 2025

Η ανθρωπιστική βοήθεια της ΕΕ θα διατεθεί μεταξύ άλλων στις πιο πιεστικές κρίσεις στον κόσμο, ιδίως στη Μέση Ανατολή, όπως στη Γάζα και τη Συρία, καθώς και στην Ουκρανία, την Αφρική, τη Λατινική Αμερική.
Ντόναλντ Τραμπ και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΔΙΕΘΝΗ

Ερντογάν και Τραμπ συζήτησαν διμερή, περιφερειακά και τη σύνοδο ΝΑΤΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν οι Ερντογάν και Τραμπ, συζητώντας διμερή και διεθνή ζητήματα, με έμφαση στη Μέση Ανατολή, Συρία, Λίβανο και τη σύνοδο του ΝΑΤΟ. Ο Ερντογάν τόνισε τη σημασία της εκεχειρίας και της σταθερότητας στην περιοχή.
Παλάτι του Ουέστμινστερ
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανικές κυρώσεις σε όσους στρατολογούν μετανάστες για τον πόλεμο στη Ρωσία

Η Βρετανία επέβαλε κυρώσεις σε 35 άτομα και οργανισμούς που εμπλέκονται στη στρατολόγηση μεταναστών υπέρ της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας, με κατηγορίες για ανθρώπινο εμπόριο και αποσταθεροποιητικές ενέργειες σε Ευρώπη.
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Συνομιλία Ερντογάν-Σταϊνμάγερ για διμερείς σχέσεις και διεθνείς εξελίξεις

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν και ο Γερμανός πρόεδρος Σταϊνμάιερ συνομίλησαν τηλεφωνικά, εστιάζοντας στις διμερείς σχέσεις, καθώς και σε περιφερειακά και διεθνή ζητήματα, σύμφωνα με την τουρκική προεδρία.