ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο

Τραμπ ενημερώθηκε για αμερικανικό μαχητικό που συνετρίβη στο Ιράν

Ο πρόεδρος Τραμπ ενημερώθηκε για τη συντριβή αμερικανικού μαχητικού στο Ιράν, σύμφωνα με τη Λευκό Οίκο. Το ένα μέλος του πληρώματος διασώθηκε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την κατάσταση, μετά τη συντριβή αμερικανικού μαχητικού αεροσκάφους στο Ιράν, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κάρολαϊν Λέβιτ.

«Ο πρόεδρος ενημερώθηκε» ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ένα από τα δύο μέλη του πληρώματος έχει διασωθεί, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του δεύτερου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Η Βρετανία απομακρύνει τους τελευταίους διπλωμάτες της από το Ιράν

Η Βρετανία απέσυρε προσωρινά το διπλωματικό προσωπικό της από το Ιράν λόγω της κρίσης και των συνεχών αμερικανικών επιθέσεων. Η πρεσβεία λειτουργεί εξ αποστάσεως, ενώ συνιστάται στους Βρετανούς να μην ταξιδεύουν στη χώρα.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: «Δεν τελειώσαμε με το Ιράν»

Ο πρόεδρος Τραμπ δήλωσε πως οι ΗΠΑ δεν έχουν τελειώσει με το Ιράν, μετά από δέκα συνεχείς νύχτες βομβαρδισμών σε ιρανικές υποδομές, τονίζοντας ότι η Τεχεράνη θα χρειαζόταν δεκαετίες για να ανοικοδομηθεί αν οι ΗΠΑ αποχωρούσαν.
Εκτόξευση πυραύλων
ΔΙΕΘΝΗ

Ιορδανία: Κατέρριψε τρεις ιρανικούς πυραύλους

Σειρήνες ήχησαν στο Αμμάν μετά την εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν, τους οποίους κατέρριψε η ιορδανική αντιαεροπορική άμυνα, χωρίς αναφορές για θύματα ή ζημιές. Το Ιράν δήλωσε ότι έπληξε αμερικανικά αεροσκάφη στην Άκαμπα.
Έκρηξη στη Γάζα
ΔΙΕΘΝΗ

Εκρήξεις αναστάτωσαν τη Μανάμα, πρωτεύουσα του Μπαχρέιν

Ισχυρές εκρήξεις στη Μανάμα του Μπαχρέιν προκάλεσαν αναστάτωση, ενώ η χώρα παραμένει στο στόχαστρο ιρανικών επιθέσεων. Ενεργοποιήθηκαν οι σειρήνες αεράμυνας και οι ΗΠΑ προειδοποίησαν για πιθανές επιθέσεις στην πόλη.