ΓΔ: 2657.05 -0.75% Τζίρος: 258.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Καταγραφή σεισμού όργανο

Ισχυρός σεισμός 7,8 Ρίχτερ στην Ινδονησία, σύμφωνα με το USGS

Σεισμός μεγέθους 7,8 Ρίχτερ σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ινδονησίας, σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών ερευνών (USGS).

Ένας πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,8 βαθμών σημειώθηκε στον θαλάσσιο χώρο ανοιχτά της Ινδονησίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού Ινστιτούτου Γεωλογικών Ερευνών (USGS). Το γεγονός προκάλεσε ανησυχία στις τοπικές αρχές και παρακολουθείται στενά για τυχόν μετασεισμούς ή επιπτώσεις σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία Ινδονησίας
ΔΙΕΘΝΗ

Στους 68 οι νεκροί από τον σεισμό στην Ινδονησία

Στους 68 ανήλθαν οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό 7,7 Ρίχτερ στη Φλόρες Ινδονησίας. Περίπου 13.000 εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, ενώ οι σεισμόπληκτοι δηλώνουν έλλειψη τροφίμων, νερού και φαρμάκων παρά την αναγγελθείσα βοήθεια.
Κατεστραμμένο κτήριο σεισμός
ΔΙΕΘΝΗ

Σεισμός 7,7 στην Ινδονησία: 47 νεκροί, απρόσιτη η περιοχή του επίκεντρου

Σεισμός 7,7 Ρίχτερ στην ανατολική Ινδονησία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 47 άτομα. Οι διασώστες δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τη Ναγκεκέο λόγω κατολισθήσεων και προβλημάτων στις επικοινωνίες, σύμφωνα με την BNPB.
Σεισμογράφος μετρά σεισμό
ΔΙΕΘΝΗ

Ινδονησία: Τουλάχιστον 2 νεκροί από σεισμό – Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος τσουνάμι

Ισχυρός σεισμός 7,7 Ρίχτερ έπληξε την ανατολική Ινδονησία με τουλάχιστον δύο νεκρούς, σύμφωνα με τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας. Η προειδοποίηση για τσουνάμι ήρθη και οι κάτοικοι επέστρεψαν στις εστίες τους.
Σημαίες Ουκρανίας Ρωσίας χάρτης
ΔΙΕΘΝΗ

Ινδονήσιοι φέρεται πως πολέμησαν για τη Ρωσία στον πόλεμο Ουκρανίας

Οι αρχές της Τζακάρτα ερευνούν υποθέσεις Ινδονησίων που φέρονται να εντάχθηκαν στον ρωσικό στρατό και να πολεμούν στην Ουκρανία, χωρίς να διευκρινίζεται ο ακριβής αριθμός, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών.