ΓΔ: 2421.69 1.06% Τζίρος: 313.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Μπενιαμίν Νετανιάχου ομιλία
Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε επίσημη ομιλία με φόντο τη σημαία του Ισραήλ.

Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε να πλήττουμε τους εχθρούς μας παντού

Ο Νετανιάχου διαβεβαίωσε ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει τους εχθρούς του, μετά την επίθεση ιρανικών πυραύλων σε ισραηλινές πόλεις που άφησε δεκάδες τραυματίες. Επικοινώνησε με τους τοπικούς δημάρχους και ζήτησε άμεση στήριξη.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει τους εχθρούς του σε όλα τα μέτωπα, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια «πολύ δύσκολη νύχτα στον αγώνα για το μέλλον μας», μετά την επίθεση ιρανικών πυραύλων που έπληξαν δύο ισραηλινές πόλεις και προκάλεσαν δεκάδες τραυματισμούς.

«Θα εξακολουθήσουμε να πλήττουμε με αποφασιστικότητα τους εχθρούς μας σε όλα τα μέτωπα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, υπογραμμίζοντας τη συνέχιση των στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Ο Νετανιάχου έκανε γνωστό ότι επικοινώνησε με τον δήμαρχο του Αράντ και τον δήμαρχο της Ντιμόνα, εκφράζοντας τη στήριξή του και ζητώντας από τις κρατικές υπηρεσίες να παράσχουν κάθε αναγκαία βοήθεια στους πληγέντες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

διαδήλωση σε δημόσιο χώρο
ΔΙΕΘΝΗ

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο Τελ Αβίβ κατά του πολέμου από Ισραηλινούς

Πάνω από χίλιοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Τελ Αβίβ κατά του πολέμου με Ιράν και Χεζμπολάχ, ζητώντας να σταματήσουν οι συγκρούσεις. Με συνθήματα ζήτησαν διάλογο και αποχώρηση του Νετανιάχου, πριν διαλυθούν από την αστυνομία.
Αμπάς Αραγτσί, Ιρανός διπλωμάτης
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Το Ισραήλ προσπαθεί να μπλοκάρει συμφωνία με ΗΠΑ, λέει ο ΥΠΕΞ

Ο Αμπάς Αραγτσί κατηγόρησε το Ισραήλ ότι προσπαθεί να εκτροχιάσει επικείμενη συμφωνία με την Ουάσινγκτον για τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή, τονίζοντας πως ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά η επίτευξή της.
Καπνός πάνω από το Ισραήλ
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Πύραυλος εκτοξεύτηκε από Υεμένη προς τα εδάφη μας

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τη νύχτα ότι εντόπισε εκτόξευση πυραύλου από την Υεμένη - που ελέγχεται από τους φιλοϊρανούς Χούθι - κατά του Ισραήλ. Ενεργοποιήθηκε η αντιαεροπορική άμυνα και ο συναγερμός έληξε στις 06:09.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Θα ζητήσω από Νετανιάχου να μην απαντήσει στους ιρανικούς πυραύλους

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως θα καλέσει τον Νετανιάχου για να του ζητήσει να μην απαντήσει στις ιρανικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ, τονίζοντας πως δεν χρειάζεται νέα έξαρση, καθώς επίκειται συμφωνία με το Ιράν, σύμφωνα με το Axios.
Αμπάς Αραγτσί, Ιρανός διπλωμάτης
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ιρανός ΥΠΕΞ ζήτησε από τον πρόεδρο Αούν να σώσει τον Λίβανο από το Ισραήλ

Ο Ιρανός ΥΠΕΞ Αμπάς Αραγτσί απάντησε στον Λιβανέζο πρόεδρο Αούν, τονίζοντας πως ο Λίβανος πρέπει να προστατευτεί από τον πραγματικό του εχθρό, το Ισραήλ, και όχι να κατηγορεί το Ιράν για παρεμβάσεις στις εσωτερικές του υποθέσεις.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Αποφασιστική απάντηση σε κάθε νέα εχθρική ενέργεια

Το Ιράν προειδοποιεί για «αποφασιστική και ανάλογη» απάντηση σε επιθέσεις από ΗΠΑ ή Ισραήλ. Υπεραμύνεται των πρόσφατων πληγμάτων, κάνοντας λόγο για αυτοάμυνα, ενώ οι συνομιλίες μεταξύ των πλευρών συνεχίζονται.