ΓΔ: 2475.98 0.17% Τζίρος: 457.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Καπνός Μεσανατολικό ξέσπασμα

Εκρήξεις στη Μανάμα εν μέσω έντασης Μπαχρέιν-Ιράν

Εκρήξεις σημειώθηκαν σήμερα στη Μανάμα του Μπαχρέιν, καθώς το Ιράν συνεχίζει επιθέσεις αντιποίνων σε χώρες του Κόλπου. Από τις 28 Φεβρουαρίου, το Μπαχρέιν έχει δεχθεί ιρανικές πυραυλικές και drone επιθέσεις με δύο νεκρούς ως τώρα.

Εκρήξεις σημειώθηκαν σήμερα στη Μανάμα, την πρωτεύουσα του Μπαχρέιν, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου, την ώρα που το Ιράν συνεχίζει τις επιθέσεις αντιποίνων σε χώρες του Κόλπου.

Από την έναρξη του πολέμου στις 28 Φεβρουαρίου, το Μπαχρέιν έχει βρεθεί στο στόχαστρο ιρανικών επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους, οι οποίες έχουν προκαλέσει τον θάνατο δύο ανθρώπων μέχρι στιγμής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυρώσεις ΗΠΑ κατά Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Η επίθεση Ισραήλ στη Βηρυτό δείχνει δισταγμό ή αδυναμία των ΗΠΑ

Ο Μοχαμάντ Μπακέρ Καλιμπάφ δήλωσε πως η ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό δείχνει ότι οι ΗΠΑ είτε δεν έχουν τη βούληση, είτε την ικανότητα να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους. Τόνισε ότι χωρίς τήρησή τους, η κατάσταση δεν θα συνεχιστεί.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Θα ζητήσω από Νετανιάχου να μην απαντήσει στους ιρανικούς πυραύλους

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως θα καλέσει τον Νετανιάχου για να του ζητήσει να μην απαντήσει στις ιρανικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ, τονίζοντας πως δεν χρειάζεται νέα έξαρση, καθώς επίκειται συμφωνία με το Ιράν, σύμφωνα με το Axios.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ιράν στοχεύει Κουβέιτ και Μπαχρέιν μετά τα πλήγματα των ΗΠΑ

Το Ιράν εξαπέλυσε σήμερα επιθέσεις σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν λόγω αμερικανικών χτυπημάτων, περιπλέκοντας τις ήδη δύσκολες διαπραγματεύσεις για τα παγωμένα κεφάλαια, ενώ οι εχθροπραξίες στην περιοχή των στενών του Ορμούζ ξανάρχισαν.