Οι αρχές του Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επιβεβαίωσαν σήμερα ένα ήσσονος σημασίας περιστατικό, όταν τα συντρίμμια ενός drone που αναχαιτίστηκε επιτυχώς έπεσαν στην πρόσοψη κτιρίου επί της οδού Σέιχ Ζάγεντ. Το συμβάν δεν προκάλεσε τραυματισμούς, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Νωρίτερα, δημοσιογράφος του AFP είχε μεταδώσει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στο κέντρο του Ντουμπάι, γεγονός που προκάλεσε προσωρινή ανησυχία στην περιοχή.
Παράλληλα, στο Κουβέιτ οι αρχές ανέφεραν ότι προκλήθηκαν υλικές ζημιές ύστερα από επίθεση με drones εναντίον του αεροδρομίου της πρωτεύουσας. Το Ιράν συνεχίζει τα πλήγματά του εναντίον χωρών του Κόλπου, σε αντίποινα για τις ισραηλινοαμερικανικές επιθέσεις εναντίον του.
«Η υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοινώνει ότι το διεθνές αεροδρόμιο του Κουβέιτ έγινε στόχος πολλών drones, τα οποία προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές», ανέφεραν οι αρχές της χώρας.