ΓΔ: 2593.57 -0.90% Τζίρος: 244.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Χιονοστιβάδα σε βουνό

Αυστρία: Πέντε νεκροί από χιονοστιβάδες την Παρασκευή

Στους πέντε ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από χιονοστιβάδες στην Αυστρία, καθώς ένας ακόμη τραυματίας υπέκυψε. Τα περισσότερα περιστατικά σημειώθηκαν στο Ζανκτ Άντον και το Κλούστερλε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στους πέντε ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών από τις χιονοστιβάδες στην Αυστρία, μετά τον θάνατο ενός ακόμη τραυματία που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο, σύμφωνα με τις αρχές.

Η αστυνομία του Τιρόλου ανακοίνωσε ότι δύο άνθρωποι παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο Ζανκτ Άντον αμ Άρλμπεργκ και εντοπίστηκαν νεκροί. Από τους τρεις τραυματίες που διασώθηκαν, ένας υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του. Οι αρχές δεν γνωστοποίησαν τις υπηκοότητες ή τις ηλικίες των θυμάτων.

Στο Κλούστερλε του κρατιδίου Φόραρλμπεργκ, ένας 39χρονος Ελβετός έχασε τη ζωή του ενώ έκανε σνόουμπορντ μαζί με έναν 47χρονο Γερμανό. Παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα σε απόσταση περίπου 250 μέτρων και θάφτηκε κάτω από το χιόνι, ενώ ο συνοδός του δεν τραυματίστηκε.

Νωρίτερα, στο Νάουντερς του Τιρόλου, ένας 42χρονος Γερμανός σκοτώθηκε από χιονοστιβάδα ενώ έκανε σκι εκτός πίστας με τον 16χρονο γιο του. Ο ανήλικος απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία Ινδονησίας
ΔΙΕΘΝΗ

Στους 68 οι νεκροί από τον σεισμό στην Ινδονησία

Στους 68 ανήλθαν οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό 7,7 Ρίχτερ στη Φλόρες Ινδονησίας. Περίπου 13.000 εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, ενώ οι σεισμόπληκτοι δηλώνουν έλλειψη τροφίμων, νερού και φαρμάκων παρά την αναγγελθείσα βοήθεια.
Ιαπωνία βροχές
ΔΙΕΘΝΗ

Ιαπωνία: Τέσσερις νεκροί από πρωτοφανείς βροχές κοντά στο Τόκιο

Τέσσερις νεκροί και σοβαρά προβλήματα σε μεταφορές και ηλεκτροδότηση προκάλεσαν πρωτοφανείς βροχοπτώσεις ανατολικά του Τόκιο, εγκλωβίζοντας χιλιάδες άτομα στο αεροδρόμιο Ναρίτα και προκαλώντας τον πρώτο ανώτατο συναγερμό στη Τσίμπα.
Κατεστραμμένο κτήριο σεισμός
ΔΙΕΘΝΗ

Κολομβία: 69 νεκροί από τον ισχυρό σεισμό, σύμφωνα με τις αρχές

Τουλάχιστον 69 νεκροί είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από τη θεομηνία που έπληξε τη δυτική Κολομβία, σύμφωνα με τοπικές αρχές. Τα περισσότερα θύματα εντοπίζονται στις περιοχές Ρισαράλντα, Μανιθάλες και Βάγιε δελ Κάουκα.
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικά πλήγματα στο Ντνιπροπετρόφσκ: 2 νεκροί, 6 τραυματίες

Δύο νεκροί και έξι τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ, με σχεδόν 50 επιθέσεις σε πέντε περιοχές, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη. Οι νεκροί εντοπίστηκαν κοντά στη Νικόπολ.
Αεροπορικό δυστύχημα συντρίμμια
ΔΙΕΘΝΗ

Αργεντινή: 7 νεκροί από πτώση ελικοπτέρου σε επιχείρηση κατάσβεσης

Επτά άτομα, ανάμεσά τους στελέχη των αρχών και της πυροσβεστικής, σκοτώθηκαν όταν ελικόπτερο που συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιών συνετρίβη σε εθνικό πάρκο της δυτικής Αργεντινής, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.