ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:42:13
Φαναράκια Κινεζικής Πρωτοχρονιάς
Παραδοσιακός εορτασμός της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς με κόκκινα φαναράκια και διακοσμήσεις σε ναό.

Ρεκόρ εσόδων στο κινεζικό box office το Φεστιβάλ της Άνοιξης

Κατά το Φεστιβάλ της Άνοιξης στην Κίνα, τα έσοδα του box office ξεπέρασαν τα 2 τρισ. γιουάν ως τις 18 Φεβρουαρίου. Προβλήθηκαν νέες ταινίες διαφόρων ειδών, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στο κοινό στη σημαντική αυτή εορταστική περίοδο.

Τα έσοδα του κινεζικού box office για την εορταστική περίοδο του φετινού Φεστιβάλ της Άνοιξης ξεπέρασαν τα 2 τρισεκατομμύρια γιουάν (περίπου 250 εκατ. ευρώ) έως το απόγευμα της 18ης Φεβρουαρίου, κατά την τέταρτη ημέρα των εννιαήμερων εορτασμών, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Η φετινή εορταστική περίοδος ξεκίνησε στις 15 Φεβρουαρίου και αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές περιόδους για τη δεύτερη μεγαλύτερη κινηματογραφική αγορά του κόσμου, προσφέροντας σημαντική ώθηση στον κλάδο της ψυχαγωγίας.

Κατά τη διάρκεια των εορτών, προβλήθηκε μια μεγάλη ποικιλία νέων κινηματογραφικών παραγωγών, από κωμωδίες και ταινίες δράσης μέχρι κινούμενα σχέδια και επιστημονικής φαντασίας, διαμορφώνοντας ένα πλούσιο και ελκυστικό πρόγραμμα για το κοινό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόλη Πεκίνο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Πεκίνο: Άνοδος 27% στα έσοδα παραστάσεων το 2025

Η καλλιτεχνική αγορά του Πεκίνου το 2025 ξεπέρασε τα 5 δισ. γιουάν, σημειώνοντας αύξηση 27%. Πραγματοποιήθηκαν 60.000 παραστάσεις με πάνω από 14 εκατ. θεατές, ενώ παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά ξένες παραγωγές όπως "Singin' in the Rain".
Πλήθος σε συναυλία
ΔΙΕΘΝΗ

Φεστιβάλ CPH:DOX – Μπινός, Γουίλσον και Θερού μεταξύ των καλεσμένων

Το CPH:DOX ανακοινώνει το πρόγραμμα της 23ης διοργάνωσης (11-22/3), με 200 ταινίες, 86 παγκόσμιες και 25 διεθνείς πρεμιέρες. Ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Τζον Γουίλσον, Ζιλιέτ Μπινός και Λούι Θερού με νέες ταινίες.
Γυρίσματα μουσικού βίντεο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Bad Bunny πρωταγωνιστεί στην πρώτη ταινία του Residente με all-star καστ

Ο Residente, γνωστός Πουερτορικανός καλλιτέχνης, κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το φιλμ «Porto Rico», ένα ιστορικό δράμα-γουέστερν με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε κεντρικό ρόλο.
Κινηματογραφικός προβολέας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Allianz ανακοίνωσε συνεργασία με τον ανακαινισμένο κινηματογράφο Αθήναιον

Η Allianz έγινε Μεγάλος Χορηγός του ιστορικού και ανακαινισμένου κινηματογράφου Αθήναιον, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο έναν εμβληματικό χώρο πολιτισμού με εξαίρετη ατμόσφαιρα και διαχρονική παρουσία στην καρδιά της Αθήνας.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Με εγγύηση ελεύθερος ο Μεχντί Μαχμουντιάν, υποψήφιος Όσκαρ

Ο Μεχντί Μαχμουντιάν, συν-σεναριογράφος του «It Was Just an Accident», αφέθηκε ελεύθερος 17 μέρες μετά τη σύλληψή του λόγω υπογραφής επιστολής κατά του καθεστώτος. Μαζί του αφέθηκαν δύο ακόμα άτομα, όλοι με εγγύηση.