ΓΔ: 2374.48 0.08% Τζίρος: 326.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Σημαίες ΗΠΑ Ουκρανίας
Οι σημαίες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ουκρανίας σε συναντηση διπλωματίας.

Ζελένσκι: Επόμενος γύρος συνομιλιών Ουκρανίας-Ρωσίας ίσως στις ΗΠΑ

Ο πρόεδρος Ζελένσκι ανακοίνωσε πως ο επόμενος γύρος συνομιλιών για την επίλυση του πολέμου με τη Ρωσία ίσως διεξαχθεί στις ΗΠΑ, με τις επόμενες συναντήσεις να σχεδιάζονται για το άμεσο μέλλον.

Ο επόμενος γύρος συνομιλιών για την επίλυση του πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, που φέτος συμπληρώνει τέσσερα χρόνια, ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Ουκρανός πρόεδρος ανέφερε στο βραδινό του διάγγελμα ότι «σχεδιάζονται οι επόμενες συναντήσεις για το εγγύς μέλλον. Πιθανότατα στην Αμερική», υπογραμμίζοντας τη σημασία των επικείμενων διαπραγματεύσεων για την ειρηνική διευθέτηση της σύγκρουσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Ρωσίας και ΕΕ
ΔΙΕΘΝΗ

ΕΕ: Η Ευρώπη δεν μπορεί να μεσολαβήσει ουδέτερα μεταξύ Μόσχας-Κιέβου

Η Κάγια Κάλας τόνισε πως η Ευρώπη δεν θα γίνει ποτέ ουδέτερος μεσολαβητής μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, στηρίζοντας την Ουκρανία και υπερασπίζοντας τα θεμελιώδη ευρωπαϊκά συμφέροντα ασφάλειας, μετά τη σύνοδο στη Λεμεσό.
Κατεστραμμένο κτήριο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Δύο νεκροί στην Ουκρανία και ένας στη Ρωσία σε νέες επιθέσεις

Δυο νεκροί και οκτώ τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς στη Ντνίπρο, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές. Μεταξύ των τραυματιών είναι δύο κορίτσια 9 και 14 ετών. Ένας νεκρός αναφέρθηκε και στη Ρωσία από ουκρανική επίθεση.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Έτοιμος να επαναλειτουργήσει ο αγωγός Druzhba στην Ουκρανία

Ο αγωγός πετρελαίου Druzhba είναι έτοιμος να λειτουργήσει ξανά μετά την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από ρωσική επίθεση, ανακοίνωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι, εκφράζοντας ελπίδα για ευρωπαϊκή βοήθεια από τη Βουδαπέστη.