ΓΔ: 2336.47 0.93% Τζίρος: 243.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:55:41
Πλήθος σε συναυλία
Θεατές απολαμβάνουν ζωντανή συναυλία σε ανοιχτό χώρο, με ενθουσιασμό και έντονα συναισθήματα.

Μπράιαν Μέι: «Επικίνδυνη η Αμερική για περιοδεία των Queen»

Ο Μπράιαν Μέι των Queen δήλωσε ότι προς το παρόν δεν σχεδιάζουν περιοδεία στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τη χώρα «επικίνδυνη» αυτή την περίοδο και εκφράζοντας τη λύπη του για την αλλαγή του κλίματος σε σχέση με το παρελθόν.

Ο κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι, απέκλεισε το ενδεχόμενο περιοδείας του συγκροτήματος στις ΗΠΑ στο άμεσο μέλλον, επικαλούμενος ανησυχίες για την ασφάλεια.

Σε δηλώσεις του στη Daily Mail, ο Μέι ανέφερε ότι «η Αμερική είναι ένα επικίνδυνο μέρος αυτή τη στιγμή, οπότε πρέπει να το λάβετε αυτό υπόψη».

Ο ίδιος εξέφρασε τη λύπη του για την κατάσταση, τονίζοντας πως «είναι πολύ λυπηρό γιατί νιώθω ότι οι Queen μεγαλώσαμε στην Αμερική και την αγαπάμε, αλλά δεν είναι αυτό που ήταν. Όλοι το σκέφτονται δύο φορές προτού πάνε εκεί αυτή τη στιγμή».

Αν και ο Μέι δεν προσδιόρισε τους ακριβείς κινδύνους που αντιμετωπίζει το συγκρότημα, τα σχόλιά του συμπίπτουν με μια περίοδο αυξημένης ανησυχίας για τη βία στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Guardian», η απειλή ένοπλων περιστατικών παραμένει υψηλή, ενώ καταγράφονται φόβοι τόσο για τις ενέργειες της Υπηρεσίας Μετανάστευσης όσο και για την πολιτική πόλωση.

Οι Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ συνεχίζουν τις περιοδείες ως Queen με τον Άνταμ Λάμπερτ, ο οποίος έγινε γνωστός από το American Idol του 2012.

Ο Μέι επισήμανε ότι «δεν ξέρω πότε οι Queen θα επιστρέψουν στη σκηνή - είναι άγνωστο», προσθέτοντας πως το συγκρότημα αξιοποιεί την περίοδο για ξεκούραση και χρόνο με τις οικογένειές τους, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Φίλιπ Γκλας ακύρωσε πρεμιέρα στο Κέντρο Κένεντι λόγω ελέγχου Τραμπ

Ο Φίλιπ Γκλας απέσυρε την παγκόσμια πρεμιέρα της συμφωνίας "Lincoln" από το Κέντρο Κένεντι, σημειώνοντας ότι οι αξίες του έργου του δεν συμβαδίζουν με τη νέα διοίκηση υπό τον Ντόναλντ Τραμπ.
Πιανίστρια σε συναυλία
ΔΙΕΘΝΗ

Jazz σύνολο ακυρώνει εμφανίσεις στο Κέντρο Κένεντι μετά τη μετονομασία

Το τζαζ συγκρότημα Cookers ακύρωσε τις πρωτοχρονιάτικες εμφανίσεις του στο Κέντρο Κένεντι, διαμαρτυρόμενο για τη μετονομασία σε «Κέντρο Τραμπ-Κένεντι». Το ίδρυμα δεν σχολίασε την απόφαση του συγκροτήματος.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Απειλεί μήνυση σε Τρέβορ Νόα για σχόλια στα Grammy για τον Έπστιν

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε με νομικά μέτρα κατά του Τρέβορ Νόα λόγω αναφοράς του στην υπόθεση Έπστιν στα Grammy, χαρακτηρίζοντας τη διοργάνωση 'χειρότερη' και συγκρίνοντας τον Νόα με τον Τζίμι Κίμελ στα Όσκαρ.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Πρόοδος στις συνομιλίες με ΗΠΑ, λέει η Τεχεράνη

Ο Αλί Λαριτζανί δήλωσε πως γίνονται βήματα προς διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ, παρά τις απειλές στρατιωτικής δράσης. Ο Τραμπ ανέφερε ότι το Ιράν επιδιώκει συμφωνία για το πυρηνικό του πρόγραμμα, δίνοντας τελεσίγραφο στην Τεχεράνη.