ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ποδοσφαιρικό γήπεδο βράδυ
Εντυπωσιακό γεμάτο γήπεδο την ώρα νυχτερινού ποδοσφαιρικού αγώνα, φωτισμένο και γεμάτο φιλάθλους.

Η Τσέλσι λαμβάνει μέτρα για την έξαρση ίωσης στα αποδυτήρια

Η Τσέλσι λαμβάνει μέτρα για να αποφύγει περαιτέρω κρούσματα ίωσης, καθώς εκτός δράσης παραμένουν οι Ντέλαπ και Γκίτενς αλλά και μέλη του τεχνικού τιμ πριν το ματς με την Μπρέντφορντ, όπως δήλωσε ο προπονητής Ροσίνιορ.

Η Τσέλσι λαμβάνει μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωση της ίωσης που έχει επηρεάσει τόσο παίκτες όσο και μέλη του τεχνικού επιτελείου, ενόψει του αγώνα με την Μπρέντφορντ για την Premier League. Σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή Λίαμ Ροσίνιορ την Πέμπτη, οι Λίαμ Ντέλαπ και Τζέιμι Γκίτενς παραμένουν εκτός, ενώ απουσίασαν και από τον ημιτελικό του League Cup με την Άρσεναλ, λόγω υψηλού πυρετού.

Ο Ροσίνιορ σημείωσε ότι ο ιατρικός τομέας του συλλόγου καταβάλλει προσπάθειες για να περιορίσει τον ιό, καθώς έχουν νοσήσει και μέλη του προσωπικού. «Σήμερα είχαμε μία συνάντηση με τους παίκτες για τα βασικά μέτρα υγιεινής, όπως το πλύσιμο των χεριών, με στόχο να αποτρέψουμε περαιτέρω διασπορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Τσέλσι, με μόλις μία νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια της Premier League, επιδιώκει να ανακάμψει υποδεχόμενη την Μπρέντφορντ το Σάββατο. Σημαντική ενίσχυση αναμένεται να αποτελέσει η επιστροφή των Ρις Τζέιμς και Κόουλ Πάλμερ, που απουσίασαν λόγω τραυματισμών. «Και οι δύο προπονούνται σήμερα και θα αξιολογηθούν μετά την προπόνηση. Εφόσον περάσουν τα απαραίτητα πρωτόκολλα, είναι πιθανό να επιστρέψουν στην αποστολή», πρόσθεσε ο Ροσίνιορ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τη θέση του τερματοφύλακα μετά τα λάθη του Ρόμπερτ Σάντσεθ στον αγώνα με την Άρσεναλ, ο Ροσίνιορ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει "νούμερο ένα" ή "νούμερο δύο". Όπως τόνισε, «πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός σε κάθε θέση και όλοι οι παίκτες οφείλουν να κερδίζουν τη θέση τους στην ομάδα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Σμύρνη και το Milon Camp

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Milon Camp στη Νέα Σμύρνη, συνομίλησε με παιδιά για τον αθλητισμό και προέτρεψε να μείνουν μακριά από οθόνες. Επισκέφτηκε επίσης καφέ φίλων ταβλιού και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.
Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΔΙΕΘΝΗ

Μεξικό: Αυτοκίνητο παρέσυρε πλήθος σε εκδήλωση για το Μουντιάλ

Όχημα παρέσυρε πεζούς σε συγκέντρωση στο Κάμπο Σαν Λούκας, μετά τον εορτασμό νίκης της εθνικής ποδοσφαίρου του Μεξικού, προκαλώντας τραυματισμούς. Οι ακριβείς συνθήκες ερευνώνται. Βίντεο κυκλοφορεί στα social media.