ΓΔ: 2273.73 -0.09% Τζίρος: 240.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Άγαλμα Ελευθερίας, Wall Street
Το Άγαλμα της Ελευθερίας μπροστά σε σκηνή πτώσης της Wall Street και των αμερικανικών αγορών.

Πτώση στο κλείσιμο του χρηματιστηρίου στη Νέα Υόρκη

Απώλειες σημείωσε το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς επικράτησε ανησυχία για τις προτάσεις Τραμπ περί πλαφόν 10% στα επιτόκια. Ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,8%, ενώ ο Nasdaq έκλεισε με μικρότερη πτώση 0,1%.

Απώλειες σημείωσε σήμερα το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, εν μέσω αυξημένων ανησυχιών για τις πιθανές συνέπειες από την επιβολή πλαφόν 10% στα επιτόκια των πιστωτικών καρτών. Το συγκεκριμένο μέτρο πρότεινε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την Παρασκευή, προκαλώντας έντονη συζήτηση στις αγορές.

Ο δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 398,21 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,80% και διαμορφώθηκε στις 49.191,99 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, όπου κυριαρχούν οι μετοχές του τεχνολογικού κλάδου, έκλεισε με απώλειες 24,03 μονάδων ή 0,10%, στις 23.709,87 μονάδες.

Παράλληλα, ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, που αντανακλά τη γενική τάση της αγοράς, κατέγραψε πτώση 13,53 μονάδων ή 0,19%, κλείνοντας στις 6.963,74 μονάδες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οθόνη Nasdaq στο χρηματιστήριο
ΔΙΕΘΝΗ

Απώλειες και κέρδη χωρίς σαφή τάση στη Wall Street

Μεικτές ήταν οι τάσεις χθες στη Wall Street, καθώς η Federal Reserve διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια και οι επενδυτές παρακολουθούσαν τα αποτελέσματα μεγάλων τεχνολογικών εταιρειών. Ο Dow Jones ενισχύθηκε οριακά, ενώ άνοδο κατέγραψε και ο Nasdaq.
Αμερικανική σημαία χρηματιστήριο
ΑΓΟΡΕΣ

Χωρίς σαφή τάση το κλείσιμο στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Μεικτές τάσεις σημειώθηκαν στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή, καθώς οι προσδοκίες για μείωση επιτοκίων από τη Fed τον Δεκέμβριο έχουν αμβλυνθεί. Ο Dow Jones υποχώρησε κατά 0,65%, ενώ ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά 0,13%.