ΓΔ: 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:15:41
Κατεστραμμένη πόλη Κίεβο
Εικόνα από καταστροφή σε δρόμο του Κιέβου κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Χωρίς θέρμανση 2.600 σπίτια στο Κίεβο μετά από ρωσική επίθεση

Περισσότερα από 2.600 κατοικίες, 187 παιδικοί σταθμοί και 138 σχολεία στο Κίεβο έμειναν χωρίς θέρμανση έπειτα από ρωσική επίθεση, ενώ 320.000 νοικοκυριά στην περιοχή αντιμετωπίζουν διακοπή ρεύματος.

Περισσότερα από 2.600 κτήρια κατοικιών, 187 παιδικοί σταθμοί και 138 σχολεία στο Κίεβο παραμένουν χωρίς θέρμανση μετά από νυχτερινή επίθεση της Ρωσίας, σύμφωνα με τις τοπικές υπηρεσίες της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Η θερμοκρασία στο Κίεβο το πρωί κυμαινόταν γύρω από το μηδέν, επιτείνοντας τις δυσκολίες για τους κατοίκους.

Παράλληλα, οι αρχές της ευρύτερης περιοχής του Κιέβου ανέφεραν ότι η επίθεση προκάλεσε διακοπή ηλεκτροδότησης σε περίπου 320.000 νοικοκυριά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι: Η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία με 500 drones και 40 πυραύλους

Η Ρωσία εξαπέλυσε μαζική επίθεση στην Ουκρανία με σχεδόν 500 drones και 40 πυραύλους, πλήττοντας κυρίως ενεργειακές και μη στρατιωτικές υποδομές, δήλωσε ο Ζελένσκι, καλώντας ΗΠΑ και Ευρώπη για αυστηρότερα μέτρα κατά της Μόσχας