ΓΔ: 2229.46 0.46% Τζίρος: 94.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:43:43
Ποδοσφαιρικό γήπεδο βράδυ
Εντυπωσιακό γεμάτο γήπεδο την ώρα νυχτερινού ποδοσφαιρικού αγώνα, φωτισμένο και γεμάτο φιλάθλους.

Γκουαρδιόλα: «Δεν ξέρεις αν θα έχεις ξανά τέτοια ευκαιρία»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δήλωσε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει απέναντι στη Μπρέντφορντ χωρίς βασικούς παίκτες, όπως ο τραυματίας Ντοκού και οι Στόουνς, Ρόδρι, που επίσης απουσιάζουν, ενώ απών είναι και διεθνείς λόγω Κύπελλου Εθνών Αφρικής.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ανακοίνωσε ότι η ομάδα του θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στον εντός έδρας προημιτελικό του League Cup απέναντι στην Μπρέντφορντ.

Σύμφωνα με τον Γκουαρδιόλα, ο Τζέρεμι Ντοκού, που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού στο πόδι. Ο Βέλγος επιθετικός δεν αγωνίστηκε ούτε στη νίκη με 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας για την Premier League. Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως ενδέχεται να επιστρέψει με τη Σάντερλαντ το νέο έτος.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Τετάρτης θα είναι επίσης οι Τζον Στόουνς και Ρόδρι, λόγω τραυματισμών, ενώ οι Ομάρ Μαρμούς και Ραγιάν Αΐτ-Νουρί συμμετέχουν με τις εθνικές τους ομάδες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Γκουαρδιόλα τόνισε: «Όταν βρίσκεσαι ένα παιχνίδι μακριά από τα ημιτελικά, αν μπορείς να το πάρεις, πάρτο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου ξαναδοθεί η ευκαιρία».

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Τζέιμς Τράφορντ, με τον Γκουαρδιόλα να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω αλλαγών στη βασική ενδεκάδα, λόγω του απαιτητικού προγράμματος επτά αγώνων μέσα στον Δεκέμβριο.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πρόσφατα, καθώς και μέλη της Ακαδημίας, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, αφού η ομάδα αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ για την Premier League μόλις τρεις ημέρες αργότερα.

Παρά τις δυσκολίες, η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει δεύτερη στη βαθμολογία της Premier League, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ, συνεχίζοντας τη μάχη για τον τίτλο και έχοντας ήδη τέσσερις κατακτήσεις League Cup υπό τον Γκουαρδιόλα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδοί πανηγυρίζουν γκολ
ΔΙΕΘΝΗ

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο Μπόνο έστειλε το Μαρόκο στον τελικό

Ο Μπόνο απέκρουσε δύο πέναλτι, χαρίζοντας στο Μαρόκο τη νίκη με 4-2 στα πέναλτι επί της Νιγηρίας (0-0 κανονικός αγώνας). Το Μαρόκο προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη.
Ποδόσφαιρο γκολ δίχτυ
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μανέ οδηγεί τη Σενεγάλη ξανά σε τελικό Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Η Σενεγάλη, πρωταθλήτρια Αφρικής 2021, επικράτησε 1-0 της Αιγύπτου του Σαλάχ στον πρώτο ημιτελικό με γκολ του Μανέ, εξασφαλίζοντας θέση στον τελικό της Κυριακής (18/1), όπου θα αντιμετωπίσει Μαρόκο ή Νιγηρία.
Ποδοσφαιρικό γήπεδο βράδυ
ΔΙΕΘΝΗ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέθεσε επισήμως το «τιμόνι» στον Κάρικ ως το τέλος

Ο Μάικλ Κάρικ ανέλαβε επίσημα ως υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως το τέλος της σεζόν, διαδεχόμενος τον Ρούμπεν Αμορίμ, με το ντεμπούτο του να έρχεται στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο.
Ποδοσφαιρικό γήπεδο βράδυ
ΔΙΕΘΝΗ

Η Γιουνάιτεντ ανέθεσε επίσημα στον Κάρικ μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Μάικλ Κάρικ ανέλαβε προσωρινά την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως το τέλος της σεζόν, μετά την αποχώρηση του Αμορίμ. Ο σύλλογος προσπαθεί να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα της χρονιάς.