ΓΔ: 2657.19 0.01% Τζίρος: 213.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:33:37
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό

Τραμπ: Η Ονδούρα επιχειρεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τις αρχές της Ονδούρας για απόπειρα χειραγώγησης των εκλογών, στηρίζοντας τον υποψήφιο Ασφούρα. Προειδοποίησε για σοβαρές συνέπειες, χωρίς να προσκομίσει αποδείξεις.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγόρησε τις εκλογικές αρχές της Ονδούρας για απόπειρα χειραγώγησης του αποτελέσματος στις προεδρικές εκλογές. Ο Νάσρι Ασφούρα, επιχειρηματίας και υποψήφιος που στηρίζει ο κ. Τραμπ, βρίσκεται σε στενό ανταγωνισμό με τον Σαλβαδόρ Νασράλα, επίσης υποψήφιο της δεξιάς.

Σε ανάρτησή του στο Truth Social, ο κ. Τραμπ ανέφερε ότι «φαίνεται σαν η Ονδούρα να προσπαθεί να αλλάξει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών. Αν το κάνουν, θα πληρώσουν πολύ ακριβά!», χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Απέλασαν στη Ονδούρα τη σύζυγο ενεργού λοχία του στρατού

Η σύζυγος Αμερικανού λοχία απελάθηκε στην Ονδούρα, παρά το ότι είναι μητέρα ενός 6χρονου. Το συμβάν αναδεικνύει τις συνέπειες της αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής Τραμπ ακόμη και σε οικογένειες στρατιωτικών.
Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση Τραμπ με τον πρόεδρο της Ονδούρας στις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνάντησε τον πρόεδρο της Ονδούρας στην έπαυλή του στη Φλόριντα. Οι δύο χώρες ενισχύουν τη συνεργασία τους στην ασφάλεια, εστιάζοντας στην καταπολέμηση των καρτέλ ναρκωτικών και στην απέλαση παράτυπων μεταναστών.
Σφύρα δικαιοσύνης ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Αποφυλακίστηκε o πρώην πρόεδρος Ονδούρας μετά από χάρη Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος της Ονδούρας, Χουάν Ορλάντο Ερνάντες, αποφυλακίστηκε στις ΗΠΑ, ύστερα από προεδρική χάρη του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δήλωση της συζύγου του Άνα Γκαρσία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Αμερικανική σημαία εκλογές
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρίξι Μονκάδα καταγγέλλει παρέμβαση Τραμπ στις εκλογές Ονδούρας

Η Ρίξι Μονκάδα, υποψήφια της αριστεράς για την προεδρία της Ονδούρας, κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ για παρεμβατικές ενέργειες στις εκλογές, προωθώντας τον δεξιό υποψήφιο και ανακοινώνοντας χάρη σε πρώην πρόεδρο.