ΓΔ: 2130.37 -2.43% Τζίρος: 317.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο φόρτιση
Ηλεκτρικό αυτοκίνητο φορτίζει σε σταθμό φόρτισης έξω από σύγχρονο κτίριο.

Το Hyundai Inster πρώτο στη Γερμανία για αυτοκίνητα κάτω των 25.000 ευρώ

Το Hyundai Inster απέσπασε το Χρυσό Τιμόνι από τα AUTO BILD & BILD am SONNTAG στην κατηγορία «Οχήματα κάτω των 25.000 ευρώ», επιβεβαιώνοντας τις υψηλές πωλήσεις του και την κορυφαία σχέση τιμής-απόδοσης στη Γερμανία το 2024.

Το αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai Inster απέσπασε το Χρυσό Τιμόνι από το AUTO BILD & BILD am SONNTAG στην κατηγορία «Οχήματα κάτω των 25.000 ευρώ». Η συγκεκριμένη διάκριση αναδεικνύει το Inster ως το μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο με τις υψηλότερες πωλήσεις στη Γερμανία για το τρέχον έτος.

Το μοντέλο ξεχωρίζει για την πρακτικότητά του στην καθημερινή χρήση, τους ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους και την εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης. Παράλληλα, έχει ήδη τιμηθεί την περασμένη άνοιξη με τον τίτλο «Παγκόσμιο Ηλεκτρικό Όχημα 2025», ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση του στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χακάν Φιντάν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: Ο Φιντάν κατά κάθε σχεδίου αποσταθεροποίησης του Ιράν

Η Τουρκία εκφράζει έντονη αντίθεση σε κάθε απόπειρα αποσταθεροποίησης του Ιράν, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο γενικευμένης ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή, όπως δήλωσε ο ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν μετά από συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του.
Αεροδρόμιο Μακεδονία κτίριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύξηση επιβατικής κίνησης κατά 7,1% στο αεροδρόμιο Μακεδονία τον Φεβρουάριο

Αύξηση 7,1% σημείωσε η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον Φεβρουάριο, με 454.231 επιβάτες. Ξεχωρίζει η κίνηση εξωτερικού (+7,3%), ενώ συνολικά στα αεροδρόμια της Fraport καταγράφηκε άνοδος 9,1% σε σχέση με πέρυσι.
Σημαία του Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ιράν καταγγέλλει τον ΥΠΕΞ Γερμανίας ότι στηρίζει το Ισραήλ

Η Τεχεράνη κατηγορεί τον γερμανό ΥΠΕΞ Γιόχαν Βάντεφουλ για υποστήριξη του Ισραήλ στη σύγκρουση κατά του Ιράν, ενώ ο τελευταίος δήλωσε αλληλεγγύη προς το Ισραήλ και τόνισε τη σημασία αποφυγής περαιτέρω κλιμάκωσης.
Γερμανική Αστυνομία νύχτα
ΔΙΕΘΝΗ

Δρέσδη: Εκκενώθηκε το κέντρο για εξουδετέρωση βόμβας Β΄ Παγκοσμίου

Περίπου 18.000 κάτοικοι της Δρέσδης εκκένωσαν το κέντρο της πόλης λόγω εντοπισμού βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στον Έλβα. Η επιχείρηση αφορούσε ιστορικά κτίρια και έγινε με συμμετοχή 400 αστυνομικών και μέσων τεχνολογίας.
Γερμανική Αστυνομία νύχτα
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Έρευνα για ακροδεξιό, αντισημιτικό δίκτυο σε εκδοτικό οίκο

Εκτεταμένες έρευνες σε Γερμανία, Πολωνία και Ισπανία ενάντια σε ακροδεξιό αντισημιτικό δίκτυο του εκδοτικού οίκου «Der Schelm», με συλλήψεις υπόπτων. Ο εκδότης καταζητείται διεθνώς, ενώ πελάτες περιλαμβάνουν και μέλη της AfD.
Γερμανικό Κοινοβούλιο
ΔΙΕΘΝΗ

Η Γερμανία απομακρύνει διπλωματικό προσωπικό από Ιράν και Ιράκ λόγω απειλών

Η Γερμανία μετέφερε προσωρινά μέλη των διπλωματικών αποστολών της σε Ιράν και Ιράκ, λόγω αυξημένων απειλών στην περιοχή, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών σε συνέντευξη Τύπου.