ΓΔ: 2541.99 -0.72% Τζίρος: 369.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
Μπάλα ποδοσφαίρου στο γήπεδο με φώτα στο βάθος, ιδανική για ειδήσεις αθλητισμού.

Κοντά στην Αλ Σαντ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Κατάρ

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Σαντ και ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους, έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από την Εθνική Σαουδικής Αραβίας, υπογράφοντας ως το 2026.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι βρίσκεται ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία με την Αλ Σαντ του Κατάρ, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο Ιταλός τεχνικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους, περίπου ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την Εθνική Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Σαντ αναζητούσε εδώ και καιρό τον αντικαταστάτη του Φέλιξ Σάντσεθ, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία στις 15 Οκτωβρίου. Ο Μαντσίνι φέρεται να είναι πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με διάρκεια έως τον Μάιο του 2026.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Γαλλίας πλήθος
ΔΙΕΘΝΗ

Διπλωματική ένταση μεταξύ Γαλλίας και Παραγουάης μετά τον αγώνα στο Μουντιάλ

Διπλωματική κρίση μεταξύ Γαλλίας και Παραγουάης προκάλεσαν ρατσιστικές δηλώσεις Παραγουανής γερουσιαστή κατά του Κιλιάν Μπαπέ, μετά το ματς του Μουντιάλ 2026. Στήριξη στον παίκτη από Μακρόν και τη γαλλική προεδρία.
Ποδόσφαιρο γκολ δίχτυ
ΔΙΕΘΝΗ

Μουντιάλ 2026: Ρεκόρ για το πιο καθυστερημένο γκολ από τον Τίλεμανς

Το ρεκόρ για το πιο αργοπορημένο γκολ σε Μουντιάλ καταρρίφθηκε από το πέναλτι του Γιούρι Τίλεμανς στην παράταση, ολοκληρώνοντας την ανατροπή του Βελγίου απέναντι στη Σενεγάλη, που προηγήθηκε 2-0 ως το 85ο λεπτό.
Λιονέλ Μέσι αγώνας ποδοσφαίρου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Μουντιάλ 2026: Ο 39 ετών Μέσι σκοράρει σε κάθε φάση και σπάει ρεκόρ

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ με 20 γκολ σε 30 αγώνες και ο γηραιότερος με χατ-τρικ, μετά το γκολ του κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, αγωνιζόμενος σε πέντε διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα.
Στάδιο ποδοσφαίρου γεμάτο
ΔΙΕΘΝΗ

Μουντιάλ 2026: Το «διάλειμμα ενυδάτωσης» ανέτρεψε το ματς για την Αγγλία

Κατά το πρώτο διάλειμμα ενυδάτωσης στον αγώνα Αγγλία-Κονγκό (1/7), ακούστηκαν αποδοκιμασίες, κυρίως για το νέο μέτρο, αλλά και για την απόδοση της Αγγλίας. Τελικά, ωφέλησε το διάλειμμα τους Άγγλους;
Ποδόσφαιρο γκολ δίχτυ
ΔΙΕΘΝΗ

Μουντιάλ 2026: Οι ΗΠΑ έβαλαν τέλος στην ευρωπαϊκή «κατάρα»

Με το 2-0 επί της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, οι ΗΠΑ προκρίθηκαν στους «16» του Μουντιάλ και έσπασαν αρνητικό σερί 4,5 ετών χωρίς νίκη επί ευρωπαϊκής ομάδας, παρά τις συζητήσεις για... «κατάρα» στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Στάδιο ποδοσφαίρου γεμάτο
ΔΙΕΘΝΗ

Μουντιάλ 2026: Ο πρόεδρος Αυστρίας ζητά να δουν τα παιδιά τον αγώνα

Ο Αυστριακός πρόεδρος Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν ζήτησε από τους γονείς να επιτρέψουν στα παιδιά τους να ξενυχτήσουν για να παρακολουθήσουν τον κρίσιμο αγώνα της Αυστρίας με την Ισπανία στη «Φάση των 32» του Μουντιάλ την Πέμπτη.