ΓΔ: 2309.1 1.50% Τζίρος: 365.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κατεστραμμένα κτίρια Ουκρανία
Καταστροφή δομών στην Ουκρανία μετά τον πόλεμο. Οι υποδομές έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Ρωσική επίθεση μεγάλης κλίμακας σε ουκρανικές ενεργειακές υποδομές

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις προχώρησαν σε μεγάλη επίθεση κατά ουκρανικών ενεργειακών υποδομών τη νύχτα Παρασκευής προς Σάββατο, προκαλώντας διακοπές ρεύματος σε περιοχές του νότου, σύμφωνα με τη Σβιτλάνα Χρίντσουκ.

Ευρείας κλίμακας επίθεση εξαπέλυσαν οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας κατά ενεργειακών υποδομών στην Ουκρανία, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπουργού Ενέργειας, Σβιτλάνα Χρίντσουκ, μέσω Facebook τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Όπως ανέφερε η κ. Χρίντσουκ, «ο εχθρός διεξάγει ξανά μαζική επίθεση εναντίον των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας. Εφαρμόζονται διακοπές της ηλεκτροδότησης σε ορισμένες περιοχές της νότιας Ουκρανίας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικές επιδρομές αφήνουν χωρίς ρεύμα το ανατολικό Κίεβο, λέει ο Κλίτσκο

Το ανατολικό Κίεβο έμεινε χωρίς ρεύμα και νερό μετά από ρωσικές επιθέσεις που στόχευσαν το ενεργειακό δίκτυο τη νύχτα, σύμφωνα με τον δήμαρχο Κλίτσκο. Επιβεβαιώνεται από τοπικούς ανταποκριτές.
Σλοβακικό Κοινοβούλιο κτίριο
ΔΙΕΘΝΗ

Σλοβακία: Απειλεί μπλοκάρισμα κυρώσεων ΕΕ αν δεν επισκευαστεί ο Ντρούζμπα

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σλοβακίας προειδοποίησε πως η χώρα του θα μπλοκάρει νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αν δεν διασφαλιστεί η ροή πετρελαίου μέσω του αγωγού Ντρούζμπα που επλήγη πρόσφατα.
Άνωθεν θέα ντρόουν πολέμου
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Η Μόσχα προειδοποιεί ότι η ενίσχυση drones στην Ουκρανία εμπλέκει την Ευρώπη

Το ρωσικό Υπ. Άμυνας προειδοποιεί ότι η αύξηση παραγωγής drones στην Ευρώπη για την Ουκρανία εντείνει τη σύγκρουση, δημοσιεύοντας λίστα με εταιρείες σε Βρετανία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία και Ισραήλ που παράγουν UAV.