ΓΔ: 2013.47 -0.01% Τζίρος: 14.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:58:36
Τηλεργασία σε εξωτερικό χώρο
Φώτο: Shutterstock

Πεκίνο: Το 8ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κίνας προωθεί την καινοτομία

Στελέχη επιχειρήσεων συμμετείχαν στο 8ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Κίνας στο Πεκίνο, με στόχο την ενίσχυση της στρατηγικής αποφασιστικότητας και την προώθηση της καινοτομίας στην οικονομική ανάπτυξη.

Σημαντικά στελέχη επιχειρήσεων συμμετείχαν στο 8ο Επιχειρηματικό Φόρουμ της Κίνας, που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο τη Δευτέρα, με στόχο την ενίσχυση της στρατηγικής αποφασιστικότητας και την προώθηση της καινοτομικής οικονομικής ανάπτυξης στον κινεζικό επιχειρηματικό τομέα.

Το φόρουμ διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Επιτροπής Εποπτείας και Διοίκησης Περιουσιακών Στοιχείων (SASAC) του Κρατικού Συμβουλίου της Κίνας, της All-China Federation of Industry and Commerce (ACFIC), καθώς και του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων Xinhua. Η εκδήλωση είχε διήμερη διάρκεια.

Κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών, ο πρόεδρος της ACFIC, Γκάο Γιουνλόνγκ, κάλεσε τους Κινέζους επιχειρηματίες να ενισχύσουν τις σταθερές τους ικανότητες, να εμβαθύνουν τις συνεργασίες και να προωθήσουν αναπτυξιακές συνέργειες.

Παράλληλα, τόνισε τη σημασία της επίτευξης νέων ορόσημων στην προώθηση του εκσυγχρονισμού της Κίνας, επισημαίνοντας τη συμβολή των επιχειρήσεων στη συνολική αναπτυξιακή στρατηγική της χώρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία Κίνας γρανάζια βιομηχανίας
ΔΙΕΘΝΗ

40 κινεζικές καινοτομίες βραβεύτηκαν με χρυσό από τον WIPO

Στη 14η Διεθνή Έκθεση Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας στην Κίνα, απονεμήθηκαν τα China Patent Awards, με 40 κινεζικές εφευρέσεις να βραβεύονται με χρυσά μετάλλια για την καινοτομία και τη συνεισφορά τους στην πρόοδο της χώρας.
σημαία της Κίνας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Κίνα ενισχύει τη σύνδεση επιστήμης–βιομηχανίας για νέα παραγωγική δυναμική

Το Πεκίνο επενδύει στη συνεργασία έρευνας και βιομηχανίας, θέτοντας τις επιχειρήσεις στην καρδιά της καινοτομίας, με στόχο ποιοτικές παραγωγικές δυνάμεις και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
drone
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η XPENG AEROHT ξεκινά δοκιμή εναέριων drones με βάση το Land Aircraft Carrier

Η XPENG AEROHT ξεκίνησε δοκιμαστική παραγωγή στην πρώτη έξυπνη μονάδα μαζικής παραγωγής ιπτάμενων drone οχημάτων στην Καντόνα. Παραδόθηκε το πρώτο ηλεκτρικό «Land Aircraft Carrier» με αποσπώμενο εναέριο drone για δύο άτομα.
Γυναίκα CEO σε γραφείο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Αθήνα φιλοξενεί το Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας 2025

Το FCEM World Congress 2025 έρχεται στην Αθήνα στις 4-5 Νοεμβρίου, ενώνοντας γυναίκες επιχειρηματίες από 120 χώρες, με τη συμμετοχή διεθνών ηγετών και φορέων υπό την αιγίδα του ΣΕΓΕ.
DRUCKFARBEN
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

DRUCKFARBEN: Εγκαινιάστηκαν οι νέες εργοστασιακές εγκαταστάσεις στη Χαλκίδα

Ο Όμιλος DRUCKFARBEN εγκαινίασε το νέο του εργοστάσιο στη Χαλκίδα, ολοκληρώνοντας σημαντικό επενδυτικό σχέδιο για τεχνολογική υπεροχή και βιώσιμη ανάπτυξη με σύγχρονες, αποδοτικές εγκαταστάσεις και έμφαση στην παραγωγική αυτονομία.