ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Λευκορωσία, Βόρεια Κορέα
Φώτο: Shutterstock

Λευκορωσία και Βόρεια Κορέα συζητούν για πιο στενή διμερή συνεργασία

Η επικεφαλής της διπλωματίας της Βόρειας Κορέας, Τσε Σον Χούι, συναντήθηκε στη Λευκορωσία με τον ΥΠΕΞ Μαξίμ Ριζενκόφ, με θέμα την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας, μετά την πρόσφατη επίσκεψή της στη Μόσχα.

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Λευκορωσίας, Μαξίμ Ριζενκόφ, πραγματοποίησε χθες στο Μινσκ η επικεφαλής της βορειοκορεατικής διπλωματίας, Τσε Σον Χούι. Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκε η ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA).

Η συνάντηση αυτή ακολούθησε την πρόσφατη επίσκεψη της Τσε Σον Χούι στη Μόσχα, όπου είχε επαφές με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς και με τον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Ρωσίας Λευκορωσίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Τσε, ΥΠΕΞ Β. Κορέας, επισκέπτεται Ρωσία και Λευκορωσία

Η υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας θα επισκεφθεί Ρωσία και Λευκορωσία ύστερα από προσκλήσεις των αντίστοιχων υπουργείων, όπως μετέδωσε το KCNA, χωρίς να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα των επισκέψεων.
Κιμ Γιονγκ Ουν πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Κιμ Γιο Τζονγκ: Ερευνήστε τις φήμες για παραβίαση με drones της Β. Κορέας

Η Κιμ Γιο Τζονγκ κάλεσε τη Σεούλ να ερευνήσει αναφορές για παραβίαση του βορειοκορεατικού εναέριου χώρου από νοτιοκορεατικό drone, προειδοποιώντας για σοβαρές συνέπειες σε περίπτωση προκλήσεων.
Στρατιωτικό drone στον αέρα
ΔΙΕΘΝΗ

Πιονγκγιάνγκ: Νοτιοκορεατικό drone εισήλθε στον εναέριο χώρο μας

Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι νοτιοκορεατικό drone εισήλθε στον εναέριο χώρο της στις 4 Ιανουαρίου και καταρρίφθηκε αφού διήνυσε 8 χιλιόμετρα. Το drone ήταν εξοπλισμένο με κάμερες για καταγραφή στρατιωτικών εγκαταστάσεων.