ΓΔ: 2058.02 -2.07% Τζίρος: 243.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κουτί «Made in China»
Κουτιά με σήμανση 'Made in China' σε βιομηχανική γραμμή παραγωγής, κάτω από σημαίες της Κίνας.

Κίνα: Σε εξέλιξη η εισαγωγή εκθεμάτων για την 138η CIEF

Στην Κίνα εισήχθησαν 72 παρτίδες εκθεμάτων αξίας 3,96 εκατ. γιουάν για την 138η Έκθεση Καντόνας. Επιπλέον εκθέματα αναμένονται μέχρι την αυριανή έναρξη, ενώ ο χώρος θα καλύπτει 30.000 τ.μ., σύμφωνα με τα τοπικά τελωνεία.

Συνολικά 72 παρτίδες εισαγόμενων εκθεμάτων, με εκτιμώμενη οικονομική αξία 3,96 εκατ. γιουάν (περίπου 480.000 ευρώ), εισήχθησαν στην Κίνα για την 138η Έκθεση Εισαγωγών και Εξαγωγών της Κίνας (CIEF), γνωστή και ως Έκθεση της Καντόνας. Την ανακοίνωση πραγματοποίησαν τα τελωνεία στην Κουανγκτσόου.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά τελωνεία, αναμένεται να πραγματοποιηθούν επιπλέον εισαγωγές εκθεμάτων μέχρι τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για αύριο στην Κουανγκτσόου, πρωτεύουσα της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ στη νότια Κίνα.

Ο εκθεσιακός χώρος θα καλύπτει συνολική επιφάνεια 30.000 τετραγωνικών μέτρων.

Τα εκθέματα προέρχονται από 222 εκθέτες, εκπροσωπώντας 13 χώρες και περιοχές, μεταξύ των οποίων η Αίγυπτος, η Τουρκία, η Ταϊλάνδη και η Ιαπωνία. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν οικιακές συσκευές, εργαλεία διαφόρων τύπων και μηχανολογικό εξοπλισμό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ουάνγκ Γι κινέζος υπουργός
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Ο ΥΠΕΞ προτάσσει διάλογο αντί σύγκρουσης σε συνομιλία με Ιράν

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας, Ουάνγκ Γι, τόνισε σε συνομιλία με τον Ιρανό ομόλογό του ότι η διαπραγμάτευση υπερέχει της σύγκρουσης και κάλεσε όλα τα μέρη να ξεκινήσουν άμεσα ειρηνευτικές συνομιλίες.
Δεξαμενόπλοιο στο Ορμούζ
ΔΙΕΘΝΗ

Θεσσαλονίκη: Ενεργειακή κρίση, Ιράν και επιπτώσεις στα ναύλα και Ευρώπη

Η κρίση στο Ιράν προκαλεί αναταράξεις στην παγκόσμια αγορά ενέργειας και ναυτιλίας, με τα ναύλα να αυξάνονται και τις μεγάλες χώρες να διαμορφώνουν νέες ισορροπίες∙ μειώθηκε η προσφορά φυσικού αερίου, ενώ το LNG παραμένει δυσεύρετο.
Σημαίες Κίνας και Γαλλίας
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία-Κίνα: Κάλεσμα Πεκίνου-Παρισιού για λύση στη Μέση Ανατολή

Ο Κινέζος ΥΠΕΞ Γουάνγκ Γι τόνισε σε επικοινωνία με τον διπλωματικό σύμβουλο του Μακρόν ότι Κίνα και Γαλλία πρέπει να συνεργαστούν για λύση στη Μέση Ανατολή, υπογραμμίζοντας πως ο διάλογος και η διαπραγμάτευση είναι ο μόνος δρόμος.