ΓΔ: 2611.41 -1.92% Τζίρος: 735.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
Μπάλα ποδοσφαίρου στο γήπεδο με φώτα στο βάθος, ιδανική για ειδήσεις αθλητισμού.

Μουντιάλ 2026: Αποτελέσματα προκριματικών Ευρώπης (2)

Δείτε τα αποτελέσματα των προκριματικών αγώνων της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026.

Συνεχίζονται οι προκριματικοί αγώνες της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ 2026, με σημαντικά αποτελέσματα και ανακατατάξεις στους ομίλους. Οι αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής έφεραν εκπλήξεις αλλά και επιβεβαίωσαν τη δυναμική των φαβορί.

Στον 1ο όμιλο, η Βόρεια Ιρλανδία επικράτησε της Σλοβακίας με 2-0 ενώ η Γερμανία νίκησε το Λουξεμβούργο με 4-0. Η βαθμολογία παραμένει αμφίρροπη, καθώς τρεις ομάδες έχουν από 6 βαθμούς.

Στον 2ο όμιλο, η Ελβετία διατηρεί το απόλυτο με 9 βαθμούς μετά τη νίκη επί της Σουηδίας εκτός έδρας με 2-0. Το Κόσοβο και η Σλοβενία έμειναν στην ισοπαλία (0-0).

Η Δανία και η Σκωτία προηγούνται στον 3ο όμιλο, αμφότερες με 10 βαθμούς, ενώ η Ελλάδα γνώρισε δύο ήττες από Σκωτία και Δανία αντίστοιχα, μένοντας χαμηλά στη βαθμολογία.

Στον 4ο όμιλο, η Γαλλία συνεχίζει αήττητη με 9 βαθμούς, καθώς επικράτησε του Αζερμπαϊτζάν με 3-0, ενώ η Ουκρανία σημείωσε σημαντική νίκη εκτός έδρας στην Ισλανδία με 5-3.

Στον 5ο όμιλο, η Ισπανία παραμένει στην κορυφή με 9 βαθμούς μετά τη νίκη επί της Γεωργίας, ενώ η Τουρκία σημείωσε ευρεία νίκη με 6-1 στη Βουλγαρία.

Η Πορτογαλία οδηγεί την κούρσα στον 6ο όμιλο με 9 βαθμούς, έχοντας επικρατήσει της Ιρλανδίας με 1-0. Η Ουγγαρία ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Στον 7ο όμιλο, η Ολλανδία και η Πολωνία ξεχωρίζουν με 16 και 13 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ η Φινλανδία διατηρεί ελπίδες πρόκρισης.

Η Αυστρία βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου με 15 βαθμούς, ακολουθούμενη από τη Βοσνία. Η Ρουμανία και η Κύπρος διεκδικούν μια θέση στην επόμενη φάση.

Στον 9ο όμιλο, η Νορβηγία προηγείται με 18 βαθμούς, με την Ιταλία να ακολουθεί, ενώ το Ισραήλ και η Εσθονία μένουν πιο πίσω στη βαθμολογία.

Η Βόρεια Μακεδονία και το Βέλγιο πρωταγωνιστούν στον 10ο όμιλο, με την Ουαλία να διατηρεί επαφή με την κορυφή.

Στον 11ο όμιλο, η Αγγλία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς, ενώ η Αλβανία και η Σερβία δίνουν μάχη για τη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Τέλος, στον 12ο όμιλο, η Κροατία και η Τσεχία προηγούνται, ενώ τα Νησιά Φαρόε εντυπωσιάζουν με τη νίκη επί του Μαυροβουνίου.

Οι επόμενες αγωνιστικές αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος με όρους ο αρχιδιαιτητής για την υπόθεση της ΜΚΟ

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο 43χρονος αρχιδιαιτητής, κατηγορούμενος για χειραγώγηση αγώνων και εμπλοκή σε υπόθεση ΜΚΟ. Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή. Αύριο απολογείται ο 37χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ.
Ταραχές στο Παρίσι
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας ενόψει νέων διαδηλώσεων και κινητοποιήσεων

Περίπου 70.000 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν αύριο στη Γαλλία, ενόψει διαδηλώσεων για τις οποίες υπάρχουν εκκλήσεις για βία. Ο Μακρόν συναντήθηκε με μαθητές και θα συναντήσει δυνάμεις ασφαλείας, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές.
Ταραχές στο Παρίσι
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Αναβλήθηκαν πολλοί αγώνες λόγω διαδηλώσεων το Σάββατο

Η γαλλική αστυνομία ανέβαλε ποδοσφαιρικούς αγώνες του Σαββάτου σε Τουλούζη και Μπορντό για λόγους ασφαλείας, με συζητήσεις για αναβολή και άλλων αγώνων. Κάθε Σαββατοκύριακο, 60.000 αστυνομικοί απασχολούνται για την ασφάλεια αγώνων.
Σεμπαστιέν Λεκορνί πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Νομαρχίες και δήμοι μπορούν να επιβάλουν μερική απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι νομαρχίες και δήμοι μπορούν να εφαρμόζουν μερική απαγόρευση κυκλοφορίας σε περίπτωση κινδύνου για τη δημόσια τάξη, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα για προστασία των εκλογών και την ασφάλεια των υποψηφίων.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια στο κέντρο: Οπαδοί ξένης ομάδας επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, 11 συλλήψεις

Έντεκα οπαδοί ξένης ποδοσφαιρικής ομάδας συνελήφθησαν στην Αθήνα, έπειτα από επιθέσεις σε αστυνομικούς με πέτρες και άλλα αντικείμενα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο κέντρο της πόλης.
γήπεδο τούμπα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΟΚ: 100 χρόνια, παρών στην καθημερινότητα και πέρα από τα γήπεδα

Το διεθνές συνέδριο «100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ποδόσφαιρο και Κοινωνία» διερευνά πώς η αγάπη για μια ομάδα επηρεάζει τη ζωή, τις σχέσεις και την ταυτότητα των ανθρώπων, αναδεικνύοντας τον ΠΑΟΚ ως βίωμα πέρα από το γήπεδο.